Kirjoitukset avainsanalla Glorian Koti

Huomenna starttaa Habitare, myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin yhteisellä  osastolla. Tulkaa tekemään ihania sisustuslöytöjä, edullisia lukulöytöjä ja tervehtimään meitä, täällä ollaan!

Habitare, Messukeskus, 12.9.-16.9. 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Makoto Kagosiman suunnittelema Kukka-kuosi on varastanut sydämeni. Erityisen ihana on torkkupeitto (jota voi vapaasti käyttää myös vaikkapa pöytäliinana tai päiväpeittona). Etenkin syksyllä tuntuu, että kodin jokaisessa nurkassa olisi hyvä olla torkkupeitto siltä varalta, kun alkaa viluttamaan, nukuttamaan tai tekee vain mieli kääriytyä johonkin pehmeään. Sellainen peitto, musta-valkoinen väritykseltään, pääsee syksyn hankintalistalleni.

Kukka-peitto, puuvillaa, 129 e, Lapuan Kankurit

P.S. Makoto Kagosima on japanilainen keramiikkataiteilija. Hänen töissään toistuvat teemoina suloiset kukat, eläimetkin. Habitaressa oli esillä kaksi hänen keramiikkalautastaan, jotka olivat kerrassaan ihania. Myös peitossa on nähtävillä hänen herkkä tyylinsä taiteilijana - rakastan!

Kommentit (3)

Unelmia paperilla on osaston nimi ja samalla se on yksi suuri toteutunut unelma. Cozy mukana Habitaressa - omalla osastolla, yhdessä Glorian Kodin kanssa! Tulkaa tervehtimään ja tekemään edullisia ja erityisen kauniita kirjalöytöjä.

Habitare, 13.9.-17.9., Messukeskus Helsinki

Kommentit (6)

Yritäpä etsiä pyöreänmalliseen halliin huonekaluja - ottaen huomioon sen, että se on paitsi pieni ja sen joka reunalta aukeaa ovia kenkä- ja vaatekaappiin sekä kylpyhuoneeseen ja piian käytävään. Siksi tässäkin kohtaa on maltettava sisustaa pienin askelin. 

Eteisen seiniin valittiin sävyksi tumma munakoiso ihan siksi, että vierailin kerran huvilalla, jonka eteishalli oli musta. Se teki lähtemättömän vaikutuksen ja toimii mielestäni hyvin, etenkin kun muualla kodissa on vaaleaa. Käsinkudotut villamatot tuovat lämpöä ja niissä ei kura näy. Ja nyt eteisessä on myös pieni lipasto, johon saa laskea avaimet ja jolla pitää kukkia (jostain syystä ajattelen, ettei mikään toivota vierasta tervetulleeksi ihanammin kuin kukkakimppu). Lipasto löytyi lempiantiikkiliikkeestäni Ullanlinnasta, jossa kovakin tinkiminen on sallittua. Samaan syssyyn löysin myös vuosien etsinnän jälkeen unelmieni skumppalasit - näytän ne vähän myöhemmin. 

Kommentit (6)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat