Kirjoitukset avainsanalla surffaus

Joskus hassut päähänpistot voivat koitua suureksi onneksi ja maailman avartumiseksi - ehkä myös tulevaksi hittikeittokirjaksi. Lähetän teille onnellisia aurinkoterveisiä Australian Sydneystä, minne matkustin seuraamaan yhtä ihanaa huippukokkia. Kuvaamme täällä parhaillaan Tomi Björckin kanssa kolmatta yhteistä keittokirjaamme - opusta, jossa ruoka on yhtä helppoa, herkullista ja mutkatonta kuin australialainen elämäntyyli. Sen lisäksi, että olen huristellut autolla ihailemassa rantoja, metsästänyt aaltoja, täydellisiä tiikerirapuja sekä nauttinut illallisia väsyneen onnellisena Sydneyn valot vilkkuen, olen taas jälleen oivaltanut, että matkustaminen on paras sijoitus ikinä.

Jaan tässä teille muutaman kuvan kuluneilta päiviltä - toivottavasti ne tuovat valoa ja iloa myös Suomeen, joka kuulemani mukaan vasta odottaa valoisaa kevättä. Kirjoitan teille tulevina päivinä vielä ainakin muutaman pettämättömän ravintolavinkin, esittelen täydellisen hellehatun ja kyllä, postaan vielä lisää kuvia näistä täydellisistä rannoista ja tästä valloittavasta kaupungista.

Kommentit (1)

Maria
1/1 | 

Ihana kuulla, etta olet viihtynyt Sydneyssa ja kiitos viela vierailusta - oli hienoa tavata teidat kaikki! :-) - Maria

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat