Kokosin teille muutamia minua kiehtoneita näkymiä Tukholman sisustusmessuilta. Tässä muutamia huomioita: Nahkaa löytyi niin kalusteiden verhoilusta kuin myös yksityiskohdista, vetimistä, sohvien soljista ja valaisimien jaloista. Väreistä osastoilla näkyi brändistä riippumatta paljon vaaleanpunaista eri sävyissä, myös vaalea ihonväri oli seinäpinnoilla ja tekstiileissä suosittu sävy. Keltaistakin näkyi paljon - aina sinapista kananpoikaan.

Bongasin myös lukuisia nojatuoleja - jotka ovat heikkouteni, voisin ripotella niitä kymmeniä eri puolelle kotiani. Safari-malli ja 50-luvun vaikutteet kiehtovat juuri nyt kaikkein eniten. Jalkapalloäitinä mietin jo kesän pelejä ja sitä, että kentän laidalla voisi istua myös tyylikkäästi NC:n taittotuolissa - nahkaisilla yksityiskohdilla varustettuna tietenkin.

Yksi eniten ajatuksia herättävistä osastoista oli stailisti Lotta Agatonin kokoama Trend Exhibition 17/18, jossa oli rakennettu erään kodin huoneet Lotan valitsemilla - tämän hetken trendejä kuvaavilla - kalusteilla, väreillä ja materiaaleilla. Lotta oli kirjoittanut näyttelyä syventävässä tekstissään siitä, että trendeihin tulisi suhtautua tarkkaillen, ei orjallisesti. Ei ole oikeaa ja väärää tapaa sisustaa. Lotta muistutti siitä, että trendit ja tarve sisustaa kotimme jollakin tietyllä tavalla heijastelevat ympärillä olevaa maailmaa. Vaikkapa nyt talouden ja politiikan epävarmuuden aikoina hamuamme seinillemme tummempia sävyjä, jotka luovat turvaa - sen olen huomannut minäkin (muistathan tämän?). Alimmat kuvat on räpsitty Lotan sisustamista huoneista, jotka istuttivat minuun kokolattiakuumeen, kiitos vaan.

Kokoan seuraavaan postaukseen teille kokoelman, jonka jälkeen ei jää epäselväksi, mika nyt onkaan se kaikkein kuumin juttu kodin sisustamisessa.
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla