Kirjoitukset avainsanalla rautakauppa

Olisitteko uskoneet kuulevanne minulta nämä sanat, myös rautakaupassa käyminen voi olla varsin inspiroivaa!? Kun urakoitsija soitti työmaalta, että hormiin tarvittaisiin luukku, ja tiesin, ettei mikä tahansa muovinen kelpaisi, ratikoin saman tien luottorautakauppani pakeille. Domus Classican valikoimasta olen koteihini hankkinut myös muun muassa kangasjohdot ja posliiniset valokatkaisimet - joita käytetään muuten enemmän kuin lempiparia lenkkareita konsanaan. Esimerkiksi valokatkaisinta kosketetaan parhaimmillaan kymmeniä kertoja päivässä - sillä on todella väliä, miltä se sormenpäihin tuntuu ja miltä se seinässä näyttää. 

Samalla kun löytyi luukku, katkaisimet ja johdot, ostin myös pari vanhan ajan mallista valaisinta keittiöön - jahka niiden ripustamiseen asti päästään, näytän teillekin millaisista ihanuuksista on kyse. Kivan visuaalisen bonuksen saa aikaan vaihtamalla oikeassa paikassa myös pistorasian väriä - keittiössä päädyin mustiin tuomaan kontrastia. 

Domus Classica, Erottajankatu 12, verkossa domusclassica.fi

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat