Kirjoitukset avainsanalla matto

Hei te kaikki, joiden jalkoja jo vähän paleltaa. Finarte julkisti tänä aamuna uudet, ihanat väriläiskänsä kotiemme lämmöksi ja iloksi. Upeita malleja oli monta, tässä niistä yksi - Juhla nimeltään. Matossa on Pasi Kärkkäinen-Tunkelon design, materiaalina käsin tuftattu villa. Suosikkeja oli mallistossa muitakin, yksi oikein ylitse muiden - mutta sen ulkomuodosta lupasin vaieta Habitareen asti, jossa matto lanseerataan yleisölle.

Finarten matot valmistetaan Intiassa ja laatu on niissä kohdillaan. Ilokseni myös design on arvo - ihana, kun matolla voi tuoda kodin ilmeeseen paitsi lämpöä, myös sitä jotakin.

Juhla-matto, alkaen 650 e, Finarte

Kuvat: Unto Rautio

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Klassinen, lämmin ja kaunis - ne hakusanat mielessäni tein mattohankinnat sekä salonkiin että keittiöön. Bukowski Marketilta löytyi silkistä ja villasta valmistettu mattovanhus - juuri sellainen kuin haaveissa olikin. Keittiöön levitettiin Ikean juuttimatto, vanhaan tunnelmaan sopiva sekin. Nyt ovat mattohuolet selätetyt, verhovaateisiin vastaan seuraavaksi! 

Miten paljon ilmettä matot muuttavatkaan! Muistatko, kun lainasin Koolmatista modernimmat matot lattioiden peitoksi - huoneet muuttuivat kertalevityksellä!

 

 

Kommentit (4)

Ja niin päättyi mattometsästykseni eräänä aamuna Bukowski Marketin nettihuutokaupassa. Itämainen kaunotar on matkalla luokseni Tukholmasta, sitä ennen varpaani pitivät lämpiminä nämä ihanuudet Koolmatista. Salongin puolella mustavalkoiset villamatot ja utuisen sävyinen sisal-matto keittiössä olivat kotonani kuvausten ajan. Ja pidin meidän jokaisesta, yhteisestä hetkestä. Klassinen sisustaja sisälläni hinkui kuitenkin vanhan, aidon maton perään niin kovin, että sille oli annettava periksi.

Esittelen Ruotsin tulokkaan, jahka tuo saapuu. Juuri nyt lattiat ovat tyhjät ja muistuttavat siitä, että matot ovat tuiki tärkeitä tunnelman ja kodin lämmön kannalta. Välkommen, sanonpa siis uudelle, ihanalle matolleni! 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat