Kirjoitukset avainsanalla Finnish Design Shop

Elämäni on juuri nyt aika hurlumhei (lue: uusi, maailman mielenkiintoisin työ) ja olen hellinyt itseäni ja mieltäni kaikissa niissä kohdissa, joissa se on mahdollista. Huomaan, että ajatukseni hakeutuvat väkisinkin kaikkeen hyvin pehmeään - myös sisustuksen puolella.

Meillä pääsi käymään klassinen tilanne, että yhden tilan sisustaminen vähän jäi, kun remontista oli jokseenkin toivuttu. Nyt otin sen asiakseni, ja saliinkin hankitaan taas jotain uutta. Listalla on paitsi olohuoneen pöytä, mutta myös lisää säilytystilaa lasten tavaroille. Ikean rottinkikaappi tulee vastaan oikealla ja vasemmalla - silti en edelleenkään ole kyllästynyt. Sanoisin, että silloin huonekalussa on klassikon ainesta. Pariisin Operan tuoksuiset suitsutkkeet loppuivat juuri (katastrofi). Niidenkin tuoksu on - yllätys yllätys - hyvin lempeä ja pehmeä, sopivasti salaperäinen myös. Nojatuoli puuttuu niin ikään edelleen (alan säästämään) ja taidettakin tarvittaisiin lisää (säästän lisää). Aloitan siitä, josta juuri nyt voin, pehmeä paikka kerrallaan.

 

1. Kultakello-valaisin, 569 e, Artek

2. Rottinkikaappi, 349 e, Ikea

3. Astier & Villatten Pariisin Oopperan tuoksuiset suitsukkeet, 40 e, Proloque Shop

4. &Tradition Little Petra -nojatuoli 4223 e, Finnish Design Shop

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat