Kirjoitukset avainsanalla hotelli

Siellä, missä aukeaa uusi kaunis kahvila, siellä minäkin olen. Niinpä lähdin heti verekseltään ihastelemaan juuri ovensa avanneen Hotel St. Georgen Bakery puolta ja sen ihanaa kahvilaa. Eritoten sisustus kiinnosteli. Kahvila on kauniisti yhdistelmä vanhoja, uusrenessanssitalon jylhiä piirteitä, ja modernimpia kalusteita sekä yksityiskohtia. Kauniin interiöörin lisäksi lupasivat leipoa päivittäin myös lämmintä leipää - tykkään!

St. George Bakery, Yrjönkatu 13

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvä aamiainen, kaunis miljöö, sopivan keskeinen sijainti, mukava henkilökunta - siinä muutamia asioita, jotka koen tärkeiksi hotellia valitessa. Kun nämä sinetöidään vielä hyvällä hinnalla, myhäilee tämä hotellifani onnellisena. Niinpä suosittelenkin teille Barcelonasta edellä mainitut kohdat täyttävää hotellia, jonka ystävällinen toveri minulle esitteli. (Hei ha bonarina ihanat niinipaneloinnit huoneissa ja itsetehty myslinaamiaisella - ah!)

Casa Bonay, Gran Via de les Corts Catalanes 700

Kommentit (0)

Vaikka olisikin työmatkalla, hyvällä hotellivalinnalla voi siihenkin lisätä miniloman piirteitä. Yövyimme Tukholman messumatkalla ja kuvausmatkalla Hotel Diplomatissa, klassikkovalinnassa. Perheen pyörittämä hotelli on mukavalla tavalla henkilökohtainen ja pienistä asioista huomaa, ettei olla perusketjuhotellin asiakkaita. Paitsi että hotelli on täynnä kauniita, historiallisia yksityiskohtia, on tyyliin onnistuttu yhdistämään kauniisti myös modernimpiä elementtejä. Viimeisen päälle maittava on myös ruokatarjonta, aina aamiaisesta hotelliravintolan illalliseen asti.

Menestyäkseen hotellin on oltava muutakin kuin nukkumapaikka. Tänä päivänä tarjonnan ja kilpailun kasvaessa on olennaista, että hotelliyöpymiseen liittyy myös elämyksellisyyttä. Diplomat oli elokuussa avannut kylkeensä myös kauniin Butiken-nimeä kantavan kaupan, jossa myytiin paitsi lounasvoileipiä, vihanneksia,  tuoreita leivonnaisia kuin myös hotellin omaa teetä ja mysliä aamupalalta. Miten kiva idea viedä palanen hyvästä mielestä mukaan kotiin, vaikkapa myslin ja aamuteen muodossa. 

PS. Ja annettakoon ekstrakiitosta esimerkiksi siitä, että hotellissa niin lyijylasi-ikkunat kuin vanhat ovet, marmoriportaat ja vaikkapa hissi ovat huolella pidettyjä ja alkuperäisiä vuodelta 

Kommentit (0)

Vaikka olisikin työmatkalla, hyvällä hotellivalinnalla voi siihenkin lisätä miniloman piirteitä. Yövyimme Tukholman messumatkalla ja kuvausmatkalla Hotel Diplomatissa, klassikkovalinnassa. Perheen pyörittämä hotelli on mukavalla tavalla henkilökohtainen ja pienistä asioista huomaa, ettei olla perusketjuhotellin asiakkaita. Paitsi että hotelli on täynnä kauniita, historiallisia yksityiskohtia, on tyyliin onnistuttu yhdistämään kauniisti myös modernimpia elementtejä. Viimeisen päälle maittava on myös ruokatarjonta, aina aamiaisesta hotelliravintolan illalliseen asti.

Menestyäkseen hotellin on oltava muutakin kuin nukkumapaikka. Tänä päivänä tarjonnan ja kilpailun kasvaessa on olennaista, että hotelliyöpymiseen liittyy myös elämyksellisyyttä. Historia ja juuret sekä niiden esiin tuominen tukevat tätä. Tulee tunne, että paikka jossa yövyt, on erityinen. Diplomat oli elokuussa avannut kylkeensä myös kauniin Butiken-nimeä kantavan kaupan, jossa myytiin paitsi lounasvoileipiä, vihanneksia,  tuoreita leivonnaisia kuin myös hotellin omaa teetä ja mysliä aamupalalta. Miten kiva idea viedä palanen hyvästä mielestä mukaan kotiin, vaikkapa myslin ja aamuteen muodossa. 

PS. Ja annettakoon ekstrakiitosta esimerkiksi siitä, että hotellissa niin lyijylasi-ikkunat kuin vanhat ovet, marmoriportaat ja vaikkapa hissi ovat huolella pidettyjä ja alkuperäisiä art deco henkeen. Kannattaa myös kytätä hotellitarjouksia palveluntarjoajien sivuilta - olen aina onnistunut saamaan huoneen listahintaa edullisemmin.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Heli,
Pieni, mutta tärkeä korjaus: Tämä upea rakennuskompleksi (rv.1907-11) edustaa korkeatasoista tukholmalaista jugendtyyliä.
Myös interiööri alkuperäisiltä osiltaan on puhdasta jugendia - ei 'art decoa'.

Heli Ingeborg
Liittynyt26.8.2015
2/2 | 

Kaunis kiitos korjauksestasi! Rakennus on kuin onkin jugendia, mutta sisällä on sisustuksessa art deco -vaikutteita. Tyylisuunnat kun kulkivat rinta rinnan ajallisesti. Itse en ihan näin tarkkaan tietäisikään, ellei hotellin henkilökunta olisi ystävällisesti valistanut minua. Miten kiinnostavia ovatkaan ajan kerrostumat!

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat