Kirjoitukset avainsanalla piece of uganda

Sillä tavalla jännällä tavalla kutkuttavalta, ihanalta, täyttävältä ja nälkäiseltä samaan aikaan. Ja sitten on pakko huutaa:

NÄIN VIHDOINKIN KIRAHVIN!!!!!

Kiitos elämä ja Piece of Uganda

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On myös mahdollista, että nukkuu liian pitkään ja liian hyvin. Elämäni toinen Ugandan matka opetti myös sen, että kaislakatto hengittää niin, että öisin hotellihuoneen lämpötila laskee niin optimaaliseksi, että jo ovelta sisään tullessa alkaa nukuttamaan. Kun siihen lisää puhtaat lakanat, pöyhityn tyynyn, pari lasia viiniä, päästään siihen, että aamulla niskat ovat kipeänä. Ihan vaan siksi, että on nukkunut niin sikeästi, ettei ole edes hieman huonoa asentoa tuhistessaan vaihtanut.

Kaukosuhdetta hoidetaan kyhnöttämällä mahdollisimman lähekkäin vihdoin, kun siihen tarjoutuu tilaisuus ja käymällä mielen listalta jutellen läpi ne sadat asiat, jotka ovat iltojen whatsup-puheluiden aikana jääneet puimatta. Hyvällä lähilomalla toteutetaan myös suuri haave - otin teille siitä kuvankin. Laitan sen seuraavaan kirjotukseeni.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat