Kirjoitukset avainsanalla pellava

Katoimme lasten kanssa viikonlopun kunniaksi uuden pellavaliinan pöytään. Hennosti raidoitettu - perinteisen pellavan sävyinen liina istuu kauniisti ovaalin malliseen ruokapöytään - ruokailutilaan tulee hetkessä pehmeämpi tunnelma. Loimaan työreissulta tarttui perjantaina mukaan keraaminen kannu, jonka sisään sujahti kummituspuu. Sen hennon vihreät lehdet lupailevat kotiin kevättä. Olen viehättynyt keramiikkaan, vesikannu on puolestaan löytö luottokeraamikoltani Västanfjärdista - hänen käsissään ovat syntyneet myös rakkaimmat teekuppini.

Pöytäliina, Lapuan Kankurit

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailimme Lapualla kuvausreissulla ja koin todellisen pellavahurahduksen. Paitsi että päädyin penkomaan Lapuan Kankureiden ale-koreja (ne ovat vaarallisimpia kaikista), ihastuin myös kovasti Mifuko-yrityksen suunnittelemiin kevään pellavauutuuksiin. Raikkaat sävyt yhdistettynä paksuun, hyvälaatuiseen pellavaan tulevat olemaan kevään kattauksieni juttu. Pidin myös kovasti tyynyliinoista, joissa oli yhdistetty kahta eri väriä - ne sopisivat makuuhuoneen kevääseen vaaleanharmaan päiväpeittoni päälle.

Alennuksesta nappasin kauniin pellavapöytäliinan, sohvatyynyn ja keittiöpyyhkeitä - kaikki klassisessa pellavan sävyssä. Kuvaan ne teille tositoimissa vielä myöhemmin. 

Kuvat: Lapuan Kankurit

Kommentit (0)

Pääsin koko 161 sentin mitallani loistamaan valokuvamallina Pariisissa - eikö se ole aika monen pienen tytön haave ainakin? Ja mitä parasta, yllä oli jotakin hyvin kaunista, mitä olemme tässä pienen huipputiimin kesken hautoneet jo aika pitkään. Oikeasti en siis ole vaihtamassa alaa, eivätkä kansainväliset, taskukokoisten naisten catwalkit kutsu. Osoitanpa tässä nyt vaan omalla esimerkilläni oman työni monimuotoisuutta. 

Kerron tästä pellavaisesta projektista toivon mukaan mahdollisimman pian lisää - ja näytän teille jotakin muuta kuin yhden tiimiläisen yllä kuvattua protomekkoa. Ajattelin nyt kuitenkin jakaa tämän kuvan ja hetken, jolloin ihan kaikki tuntui olevan mahdollista (jopa se, että lukioranskallani olisin selviytynyt kunnialla tuon sivistyneen sanomalehden lukemisesta).

Toiveikasta viikonloppua!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat