Kirjoitukset avainsanalla designmuseo

Vietimme lasten kera Helsinki-päivää. Ensin typyn kanssa kahville jalkapallotreenien aikaan ja sitten pojan kanssa sushibuffan kautta museoon typyn ollessa ystävien syntymäpäivillä. Tänään oli vuorossa Designmuseon näyttely Helsingissä arkkitehti ja muotoilija Josef Frankin tuotannosta. 

Näyttelyssä oli kuosien runsautta, kaunis kokoelma Frankin kalusteita ja myös itselleni tuntemattomampia arkkitehtonisia saavutuksia miehen uran varrelta. Pienoismallit mielikuvituksellisista taloista ja myös ne talot, jotka pääsivät ideoista toteutukseen asti tekivät meihin molempiin vaikutuksen. Pidin myös hurjasti näyttelyn varrelle kootuista Frankin ajatuksista. Hänkin on sisustustrendien mukaan sisustettuja tiloja vasten ajattelija, mies puhuu sisustaessakin kerrostumista, vuosien tuomasta syvyydestä. 

Lasten kanssa käymme museoissa säännöllisesti - myös silloin, kun näyttelyt eivät varsinaisesti ole lapsille ajateltu. He poimivat omat mielenkiinnon kohteensa, saattavat tarttua aivan muihin seikkoihin kuin itse - se tekee heidän kanssaan museoinnista aivan erityistä. Suosittelen Frankin elämäntyöhön keskittyvää näyttelyä meille kaikille sisustajille. Ajatuksia ja inspiraatiota hetättävä kokonaisuus!

Josef Frank, Helsingin Designmuseossa aina 17.3.2019 asti

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat