Kirjoitukset avainsanalla pellinki
Aina Pellingin kalanhakureissulta, konvehtiähkyyn, loputtomiin loikoiluhetkiin uudella sohvalla ja Crown-maratoniin. Joulun pyhiä on vaikea lavastaa tavalliseen sunnuntaihin. Pyjamassa haahuilu tuntuu paljon luvallisemmalta, kun tietää, että koko muukin maailma lepää juuri samaan aikaan. Siksi aina, poikkeuksetta joulun jälkeen iskee haikeus, odotetut lekottelupäivät ovat menneet, ja ne ovat jälleen olleet niin ihania.

Pukki toi tällä kertaa koko perheelle jotakin t o d e l l a yhteistä, eli sohvan, joka etsii vielä paikkaansa kirjastossa. Sijoittelupohdinnoista ja uudesta olohuoneen aarteesta pian lisää. Siihen asti, ihania välipäiviä!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän joulu alkaa aatonaattona, kun ajamme Pellinkiin Porvoon saaristoon. Sieltä saa parhaan lämminsavulohen (kyllä, se on niin ylivertaista, että reissu saaristoon on sen väärti). Tänä vuonna sää oli kuulas, sateinen toisinaan - taivas oli niin kaunis, että sitä katsellessa huokaili väkisin syvään. Lapset sanoivat tänäkin vuonna samaa: "onhan tullut autossa istuttua". Peppu rentoutui vanhassa kaupungissa marenkia mutustellessa.

Juuri nyt istun uudessa silkkipyjamassa, jonka sain joululahjaksi itseltäni. Se on niin nätti, että istun se ylläni myös tänään Tampereella illallispöytään (uskon siihen sopivan joulunpunaisen huulipunan). Tämän vuoden joulu on pakottanut minut pysähtymään, opettanut samalla. Jossakin kohtaa on tehnyt niin paljon, että mieli ja keho ovat uurastuksesta raskaat. Äsken peilatessa päätin, että tässä pyjamassa kehtaan istua palaverissakin - palaan siis töihin tammikuussa paitsi rentoutuneena myös rennompana.

Joulusuukkoja armaat!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat