Kirjoitukset avainsanalla patjat

Heräsin vaikeaan vaahtomuovipatjatodellisuuteen etsiessäni lapsille kauniita ja mukavia patjoja vinttikammariin. Kankaat patjojen päällä tuntuivat jämähtäneen jonnekin 90-luvulle, ellei sitten halunnut hankkia Muumi-kuosia (Muumeissa ja 90-luvussa ei lähtökohtaisesti ole mitään vikaa). Ohut vaahtomuovi ei sekään ole paras jatkuvaan nukkumiseen, etenkin kun halusin patjat täysimittaisina mahdollisia aikuisvieraita ajatellen.

Onnekseni törmäsin Tampereen Vaahtomuovi -yritykseen, mistä onnistuin tilaamaan napakammat ja paksummat vaahtomuovipatjat pellavapäällisillä. Päällisten sisällä on napakan vaahtomuovin päällä kerros verhoiluvanua, joka estää pellavaa tarttumasta patjaan kiinni ikävästi. Näin patjat ovat kauniit myös silloin, kun niille ei ole pedattu sänkyjä, vaan ne toimivat vaikka lököilyalustoina pellavapäällisineen. Päälliset ovat vetoketjuilla varustetut, joten ne on helppo tarvittaessa pestä. 

Lapset ovat nukkuneet vinttihuoneessaan pellavapatjoillaan hyvin. Itsekin testasin patjoilla nukkumista yön verran ja ne olivat ihanan napakat ja juuri riittävän paksut myös aikuiseen makuun. Plussaa on myös se, että yrityksen kautta patjat sai tilattua juuri sen kokoisina, kun on tarvis. Suosittelen! 

PS. Itse ostin patjat pienellä alennuksella, joten suositus tulee ihan täydestä sydämestä, ei kaupallisen yhteistyön saattelemana. 

Lisätietoja: Tampereen Vaahtomuovi

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat