Kirjoitukset avainsanalla sisustustyynyKannoin kotiini eilen ihanat uudet sohvatyynyt. Sohvatyynyt ovat muuten niitä sisustuksen ihanuuksia, joilla on kokoaan huomattavasti suurempi teho tehdä ihmeitä. Uudet tyynyni ovat ruotsalaisen Svaneforsin  valikoimasta - tanakkaa gobeliiniakangasta. Jotenkin ne julistavat kukkimisen loistokkuutta ja tuovat mieleeni runsaat renessanssiajan maalaukset upeine väreineen (tyynyt ovat muuten jämäkän kankaansa ansiosta erityisen hyvät myös löhöämisen tueksi). 

Tyynyistä aasinsillalla jouluun. Me puuhaamme Cozyn kanssa ihanaa projektia joulun iloksi, nimittäin aivan ihka omaa pop up kirjakauppaa. Kaupassa tullaan myymään paitsi Cozyn lifestyle-kirjoja myös Gummeruksen romaaneja sekä muiden muassa näitä gobeliinityynyihanuuksia, vähän antiikkia, samettiraheja, herkkuja ja vaikka mitä muuta. Koska henkilökohtaisesti vietän koko joulukuuni kaupassa, on joulujazz, viimeisen päälle kaunis joulukuusi sekä lämmin tunnelma huomioitu. Näin viihdymme kaikki paremmin. Raportoin kaupasta lisää, jahka pääsen kuvaamaan teille vastamaalattuja seiniä - tulee muuten viimeisen päälle kaunis ilmestys!

Books & Stuff - pop up kauppa, Aleksanterin- ja Sofiankadun kulmassa, Helsingin Torikorttelissa

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ikiaikainen sanonta sanoo: remontista selviää haaveilemalla. Se on niin totta. Juuri nyt suunnittelen mukavia Afrikka-viboja olohuoneeseen ja parahiksi tulivat nämä H&M Homen kauniit uutuudet. Toiset sohvatyynyistä haluaa ostaa säästämättä ja sen kummempia harkitsematta - aivan fiilistä seuraten. Silloin vaikkapa näiden ihanuuksien alle kympin hinta ei haittaa!

Tyynyt, H&M Home, 9,99 e

Kommentit (3)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat