Kirjoitukset avainsanalla Uniqlo

Ilouutisia kauniin käyttömuodin ystäville, Marimekko sekä japanilainen Uniqlo ovat solmineet liiton ja tehneet yhdessä malliston. Maaliskuun 28. verkkokauppoihin tuleva mallisto sisältää sekä vaatteita että asusteita.

Uniqlon liikkeissä tulee poikettua maailmalla. Heillä on hämmästyttävän hyvä hinta-laatusuhde esimerkiksi monien villavaatteiden kohdalla. Esimerkiksi viime Korean reissulta toin kotiin viemisinä merinovillaisen poolon nuden sävyssä - samanlaisen, joka on palvellut minua mustana jo aiemmin. Kevyitä untuvatoppiksia rakastaa meillä koko perhe!

Kokosin tulevasta Marimekon ja Uniqlon yhteismallistosta muutaman suosikkini!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En tiedä teistä, mutta vaikka olisin festaripäivän viilettänyt tukka hulmuten mekko päällä, illan hiipiessä hiipii myös vilu - poikkeuksetta. Siksi ensi kesänäkin Uniqlon kevytuntuvatakki on festareiden uskollinen ystäväni. Tätä kesää varten hankin taannoiselta Lontoon matkaltani Libertyn kanssa yhteistyössä tehdyn toppiksen, koska pikkukukat eivät kai koskaan ole huono idea. Poseerasin untsikka ylläni tänä eräänä viileän keväisenä päivänä, kun sääret vaativat sukkahousut. Ne unohdan kotiin Ruisrockiin lähtiessäni.

Hei muuten, Uniqlon untuvatakki tulee kätevässä pussissa, joka tekee siitä vielä astetta enemmän festarikelpoisen. Se kun ei vie juuri mitään tilaa laukussa ja painaakin vain nimeksi.

P.S. Verkkokauppakin toimii, jos sinuakin joskus Suomen kesässä viluttaa!

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat