Kirjoitukset avainsanalla saareke

Pienessä keittiössä laskutilaa, paikkoja shampanjalle tai Muumi-kekseille tai kauniille kynttiläasetelmille ei varmasti koskaan ole liikaa. Koska näin on, omaan keittiööni suunniteltiin jo heti remontin yhteydessä lisää laskutilaa tarjoiluvaunun muodossa. Vaunun idea on, että sen avohyllyillä voi paitsi säilyttää edellämainittujen juomien ja keksien lisäksi myös esimerkiksi kattiloita (niitä kauneimpia, katseenkestäviä). Tarjoiluvaunu avustaa myös silloin, kun ruokavieraita istuu pöydän ääressä useampia ja vesikannuille, leipälautasille tai pippurimyllylle tarvitaan tilaa.

Koska pienet yksityiskohdat ovat usein niitä tärkeimpiä, vaunun messinkisiä pyöriä mallailtiin ja metsästettiin pitkään. Loppujen lopuksi puuseppä toi ne mukanaan pitkän valokuvakonsultaatioviestittelyn jälkeen. Näin vaunua voi siirtää esimerkiksi keittiön keskelle, jolloin se toimii saarekkeen tapaan. Tavanomainen paikka sille on keittiön vanhan sohvan vierellä, juuri siinä kohtaa, että sohvalla lueskellessa teekupille on vaunun reunalla oma paikkansa.

Vaunun suunnittelu: Art of Proloque, toteutus: Mittapuu, Marmoritaso: Tulikivi

Kommentit (2)

Anni-Maria Lehto
1/2 | 

Tosi kaunis tarjoiluvaunu ja varmasti myös käytännöllinen! Tällainen olis niin hyvä! 

Heli Ingeborg
Liittynyt26.8.2015
2/2 | 

Kiitos ihana Anni-Maria! Olen innostunut ajatuksesta, että huonekalut muuntautuvat useampiin käyttötarkoituksiin. Tämä on malliesimerkki siitä. Uskon, että meistä tulee vaunun kanssa aina vaan paremmat ystävät yhteisen arjen myötä! :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat