Kirjoitukset avainsanalla uusi lastensairaala

Jos pidät simppeleistä ja kauniista koruista tai etsit hyvää lahjaideaa, on tässä mahdollisuutesi tehdä hyväntekeväisyyttä samalla hankinnalla.

Kaksi pienten lasten äitiä, Piia Hoffsten ja Katja Snäll, ovat lanseeranneet Lohdunkantaja-korun, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä Uudelle Lastensairaalalle. Hopeisessa korussa on kaiverrettuna Uuden Lastensairaalan koordinaatit ja erityiskiitosta ansaitseekin mielestäni korun huoliteltu ja yksinkertaisen kaunis ulkomuoto - joka pukee sekä miestä että naista. Plussaa myös kauniista ketjusta, jonka mitta on juuri nappi: 50 cm, ei liian pitkä, eikä liian lyhyt. 

Koruja löytyy useita erilaisia, ja hintaa niillä on 98 eurosta 110 euroon. Itse kannan kiitollisena riipusta juurikin sillä kiittelemälläni ketjulla. Vaikka viime aikoina olen suosinut koruissani pitkälti keltakultaa, istuu eleetöntä tuntolevyä muistuttava koru hyvin myös niiden rinnalle. Tykkään! 

Jos innostuit, käy katsomassa korusta lisätietoa sivuilta ja myyntipaikat Lohdunkantaja-korun sivulta.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat