Juhlistimme eilen suurta saavutusta perhepiirissä ja join aika monta lasia viiniä sekä drinkkejä illan päätteeksi. Voisin sanoa, että join ehkä liikaa, mutta koska joskus on ravisteltava elämäänsä, päätän etten sano. Ajattelen, että ilta oli juuri sellainen kuin pitää.

Kaiken ei tarvitse olla niin kontrollissa, se on mottoni ensi vuodelle. Tämä tarkoittaa myös huolettomasti pedattuja sänkyjä (joskus jopa niiden petaamatta jättämistä), viikonloppuja, joille ei ole sovittu mitään ohjelmaa, yllättävien ruokalajien tilaamista ravintolassa, erikoisia vaateyhdistelmiä ja ennen kaikkea nauttimista ihan kaikesta omassa arjessa. Se tarkoittaa myös aivan villiä ideointia - ja aivan villejä haaveita!

Sellaisen villin ideariiheilyn päätteeksi syntyi myös kirjakustantamoni ensimmäinen paperituote: The Year of Mermaids 2017 -kalenteri. Olen minun ja graafikko Viola Minerva Virtamon yhteistyöstä tavattoman ylpeä ja hyvilläni. Lisää ihania tuotteita kirjojen rinnalle luvassa myös ensi vuonna, sen lupaan! Jos oman kännykkäni kalenteri ei vähän väliä piippaisi ja muistuttaisi, en olisi oikeassa paikassa oikeaan aikaan, oikeiden asioiden äärellä. Uuteen kalenteriini kirjoitan ajatuksiani, muistiinpanojani, ideoitani ja suuria suunnitelmiani. On myös ihanaa, että paperinen ystäväni ei vaadi piippaamalla mitään, vaan kulkee vain uskollisesti mukana muistuttamassa haaveilun ja ideoimisen tärkeydestä.

The Year of Mermaids 2017 -kalenteri, Cozy Publishing

Kiitos kuvista Viola Minerva!

Kommentit (1)

Vierailija
2/1 | 

Mua kiinnostaisi minkälainen tää on sisältä? Voiko sitä käyttää kuten tavallista kalenteria? :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla