Mrs Jones rakastaa valoa, kevättä ja kesää. Olisi jo aika lumien sulaa ja talven mennä, hiihtämisetkin kun jäi vähiin. ( loppuviikosta kyllä rinteeseen, pakko päästä hiihtoloman kunniaksi)  Ensimmäinen valoisa päivä ja satuin vielä olemaan päivällä kotona. Pakko oli kaivaa kunnon kamerani( Canon 5 D Mark II)  esiin, johon olin saanut hetkeksi lainaan Juuri Sen Oikean linssini eli Canon 50 mm 1.4. ( omani hajosi jo syksyllä)  ja pääsin testaamaan oliko kaikki ihan ruosteessa, taidot siis. Ihanat keraamiset kupit tanskalaista käsityötä ja tuliaisena työmatkalta juuri tuodut. Löysin huikean täydelliset lusikat näihin mukeihin, Hackmanin mustapäisiä vanhoja lusikoita Fidasta. Pieniä iloja. 

Kulho ja sakset Tine K Home/Mrs Jones. Keraamiset mukit Tanskasta. Marmorinen leivonta-alusta Chez Marius. 

Kommentit (1)

Minna
2/1 | 

Ihania kuvia :) Ja hyvä tapa käyttää marokkolaisia ruokakulhoja - itselläni tosin lasitus on niissä sen  verran halki, että pitää joku suojapaperi laittaa väliin jos tätä lähden kukkaideaa toteuttamaan.

Blogikotisi muutto taisi aiheuttaa sen, kun Bloglovinin feediin tuli kaikki postauksesi pitkienkin aikojen takaa :D Luulin eka, että se on joku bugi mutta syy taisikin olla tässä! 

http://www.kotonajakaukomailla.com 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla