Mrs Jones palaa sähköttömien vesien ääreltä ja vinkkaa hauskasta talosta. Meillä on saaressa ollut aurinkopaanelien invertteri rikki ja niinkin simppeli asia kuin puhelimen lataaminen mahdotonta. Tänään pelastus saapui saareen sähkömiehen kainalossa ja nyt muutama postaus iloksenne. Löysin tämän mahtavan vanhan koulun ( ja joo, olen aina haaveillut kodikseni vanhaa koulua) Residencen sivuilta, klik. Photos via Residence magazine. Tuo ensimmäisen kuvan tila on aivan huikea ja ottaisin tuon kylpyhuoneen omakseni heti. Love.

P.S, Mrs Jonesin Haukilahden kauppa lomailee 16.7.-31.7. välisen ajan ja sillä aikaa palvelemme JOKA PÄIVÄ KLO 11 ALKAEN HANGON KESÄKAUPALLA, Villa Himan kainalossa, Bulevardi 1, Hanko. Sieltä löydät mahtavan valikoiman Blaken uusia collareita ja Pleasen farkkuja ja vaikka mitä muuta ihanaa...

 

 

 

Kommentit (1)

Heli - Kotonaparas.com

Mainio idea tuo olohuoneen mustalla maalattu seinä, se selkiyttää ja rauhoittaa katon muotojen "rikkomaa" tilaa. Mukavasti pelattu myös väreillä, elävöittävät sopivasti mustavalkoisuutta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat