Mrs Jones palaa sähköttömien vesien ääreltä ja vinkkaa hauskasta talosta. Meillä on saaressa ollut aurinkopaanelien invertteri rikki ja niinkin simppeli asia kuin puhelimen lataaminen mahdotonta. Tänään pelastus saapui saareen sähkömiehen kainalossa ja nyt muutama postaus iloksenne. Löysin tämän mahtavan vanhan koulun ( ja joo, olen aina haaveillut kodikseni vanhaa koulua) Residencen sivuilta, klik. Photos via Residence magazine. Tuo ensimmäisen kuvan tila on aivan huikea ja ottaisin tuon kylpyhuoneen omakseni heti. Love.

P.S, Mrs Jonesin Haukilahden kauppa lomailee 16.7.-31.7. välisen ajan ja sillä aikaa palvelemme JOKA PÄIVÄ KLO 11 ALKAEN HANGON KESÄKAUPALLA, Villa Himan kainalossa, Bulevardi 1, Hanko. Sieltä löydät mahtavan valikoiman Blaken uusia collareita ja Pleasen farkkuja ja vaikka mitä muuta ihanaa...

 

 

 

Kommentit (1)

Heli - Kotonaparas.com
2/1 | 

Mainio idea tuo olohuoneen mustalla maalattu seinä, se selkiyttää ja rauhoittaa katon muotojen "rikkomaa" tilaa. Mukavasti pelattu myös väreillä, elävöittävät sopivasti mustavalkoisuutta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla