Kirjoitukset avainsanalla tangentgc

Mrs Jones on saippuahullu. Ja sen lisäksi jaksan tämänkin ikäisenä vielä innostua siitä että sana SAIPPUAKAUPPIAS on sama toisinkinpäin. Halvat on huvit, mutta saippuat on silti ihania. Nougatiin saapui TangentGC ( tuo GC on lyhenne Garment Care-sanoista, sillä Tangent on aiemmin ollut erikoistunut juuri noihin vaatteiden pesuaineisiin ja ihaniin pyykin huuhteluaineisiin, joita olen jo ainakin instan puolella ehtinyt kehua) käsisaippuat ja näitähän oli heti pakko päästä testaamaan. Myönnän, saippuakokemukseni on pitkä ja laaja, olen testannut about kaikki. Nyt tykkään kovasti Aesopin käsisaippuoista, Mustan minttu-kookos ón ikisuosikki sekä Lilla Bruketin Mörk Vanilj  toki myös. Enkä pärjäisi ilman Tine K Homen mandariinintuoksuista käsisaippuaa. Keittiössä mulla on kotimaista Osmian kookosta ja sen hankin hallin ihanasta Kämppä-putiikista.  Mutta Tangentista vielä: ihanan eleetön ilme noissa pulloissa, vaihtelua viimevuosien tummiin purtiloihin. Sopii vallan hyvin meidän mustavalkoiseen kotiin.  Nougatista näitä siis saa, klik.  Mikä on sun lempisaippua? 

 

 

Kommentit (2)

Mrs Jones
Liittynyt27.8.2015

Laura moi
Tuoksut on tosi kivat, keveät ja vähän erilaiset kuin viime aikoina on ollut tarjolla. Olen jo ihan koukussa näihin kahteen. Hinnaksi muistelen että 25 e

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat