Kirjoitukset avainsanalla joanna laajisto

 

HAKOLAN UUTUUDET, tässä ne tulevat: Joanna Laajiston suunnittelema Bobo-nojatuoli ja -sohva.  Samuli Helavuon Mama ja Hanna Anosen Cocktail-valaisin.  Niin ihanat ja hyväntuuliset. Photos Hakola. 

 

Hakolan tiedotteesta: 

Bobo - Joanna Laajisto

Bobo on muotokieleltään pehmeä, eikä sen mukavuudesta ole tingitty. Selkänojan kaarevat muodot myötäilevät ihmisen kehoa ja kutsuvat vetäytymään sen nurkkaan.

Bobo-sohvassa sekä -nojatuolissa on sympaattiset jalkojen säärystimet, jotka saa halutessaan myös pois.

Mama - Samuli Helavuo

Mama-tuolissa yhdistyy äärimmäisen vaativa jurvalainen puusepäntyö ja loppuun asti hiotut yksityiskohdat.

Kaarevien muotojen aikaansaamiseksi vaaditaan jopa viisi erilaista taivutetta. Tuoli valmistetaan vain kovimmista puulajeista, eli saarnesta ja tammesta. 

Cocktail - Hanna Anonen

Cocktail on Hakolan ensimmäinen valaisin ja siksi mielenkiintoinen uusi aluevaltaus.

Cocktail-valaisin muuttaa sisustuksen kuin sisustuksen leikkisäksi ja kiinnostavaksi, ja tuo tilaan tiettyä wow-efektiä. Valaisimen valmistaminen vaatii todella paljon käsityötä, sillä jokainen 118 tikusta maalataan käsin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram