Kirjoitukset avainsanalla mrsjoneskokkaa

 

MRS JONES KOKKAA: KAHVINMAKUINEN KOTIJÄÄTELÖ

 

 

Olimme viime viikolla Krista Keltasen kanssa ihanan Eevan kotona Oulussa tekemässä juttua sisustuslehteen. Eeva tarjosi meille tätä suussasulavaa herkkua. Paitsi helppoa, myös taivaallisen hyvää. Ohjeen jaan Eevan luvalla tässä. Kurkkaa myös Eevan instagram eevatak ja upeat keramiikka-astiat SEES mallistosta. Eeva on myös valokuvaaja ja instan kautta voit ihailla upeita lapsikuvia.  

Kahvinmakuinen kotijäätelö

Tarvitset

-2 prk eli 4 dl vispikermaa

-1 tlk kondensoitua maitoa

-2-3- rkl murukahvia ja tilkan kuumaa vettä

-päälle sulatettuna 1 Fazerina-patukka

Valmistaminen on helppoa ja nopeaa. Vatkaa kerma ja kondensoitu maito vatkaimella noin 4-5 min. ajan vaahdoksi. Sekoita murukahvi tilkkaan lämmintä vetta ja kaada varovasti valmiin seoksen joukkoon. Kaada pitkulaiseen vuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla tai käytä keraamisia mukeja tms. annosvuokia.  Kaada massa vuokaan. Sulata suklaapatukka ja valuta jäätelön pinnalle. Kuvioi haarukalla jos haluat koristeellisemman pinnan. Itse jätin Fazerinan pois koska unohdin kaupasta sitä ostaa mutta hyvää tuli. Niin hyvää että jouduin tekemään heti uuden satsin jäätymään. Anna jäätyä 6 tuntia pakastimessa ennen syömistä. 

Ruskea kulho Living 24/7. Kristallilasi kahville Balmuir. Lusikka kirpputorilta, 

 

 

Kommentit (2)

Päden paja
1/2 | 

Oijoi..tuo kyllä näyttää ja kuulostaa niin hyvältä! Pakko on kokeilla, kiitos ohjeesta:) Hyvää syksyn jatkoa!

Tiinu
2/2 | 

Testasin kahvin sijaan raakalakritsijauheella, tuli todella hyvää. Loistava jäätelöohje, saa makuainesta vaihtamalla monenmoista!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram