Kirjoitukset avainsanalla mywork

 

MY WORK: OUTIN JA JARIN KOTI KALLION KUKKULALLA

Sisustustoimittajana pääsin tekemään juttua tästäkin persoonallisesta kauniista kodista. Kodin remontin on suunnitellut sisustussuunnittelija Anne-Marie Reinikka Innofabirista ( muistat ehkä Anne-Marien oman kodin Glorian kodista) ja sisustus on vintagea keräävän pariskunnan yhteistyön tulos. Outi rakastaa vanhoja lamppuja ja Jari musiikkia. Huonejärjestys muokattiin remontin yhteydessä sopivammaksi kesällä kasvaneelle perheelle. Lue juttu Glorian kodista. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA TIINAN IHANASSA KODISSA

Tiinan perhe rakensi unelmien kotinsa Espooseen. Betoniset portaat ja lattiat, valkosia pintoja ja wau mikä musta keittiö. Niin kaunista, huomaa väkisinkin että asukas on sisustusalalla.  Juttu on julkaistu uudessa lokakuun Glorian kodissa. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

MY WORK eli työtäni sisustustoimittajana

Uusin eli lokakuun Glorian koti ilmestyi eilen ja wau, meidän tiimi KivilahtiKeltanen on tehnyt siihen peräti kolme juttua. Ekana muutamia lisäkuvia, siis ihanuuksia mitä lehdessä ei nähty, iloksenne tästä upeasta Annemon kodista. (jaan kuvat kahteen postaukseen, huomenna lisää) Tutustuimme ruotsalaiseen Annemo:hon Nougatin Sannan kautta, molemmat ovat Tine k Homen agentteja. Sanna Suomessa ja Annemo Italiassa. Perheen koti on Milanon läheisyydessä, silti niin kaukana että asutaan melkein kuin maalla. Juttu kannattaa lukea Glorian kodista. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Ja siis pakko sanoa että yksi upeimpia, tunnelmallisimpia ja hurmaavimpia koteja joissa olen ollut. Ja mehän saatiin asus tässä ihanassa talossa peräti pari päivää. I just love my work;-) ja kiitokset Sannalle<3

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

MY WORK: VILLA IIRIS

Tuijan ja Laurin satumainen koti Villa Iiris hurmaa kävijän.  Pääsimme kylään tekemään juttua tästä ihanuudesta.  Juttu on julkaistu Unelmien Talo ja Koti-lehdessä. Kuvat Krista Keltanen. Sisustustoimittaja Jonna Kivilahti. Kivilahtikeltanen-tuotantoa. Lisää kodin tunnelmia löydät Koti meidän-blogista

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram