Mrs Jones on haaveillut tästä kaapista ja vuosia. Tai oikeastaan olen hankkinut sen jo aikaa sitten mutta koska kotona ei ole ollut sille tilaa, säilytin sitä kaupallani. Nyt kun Mrs Jonesin Haukilahden kauppa sulkeutuu ( lisätietoa Mrs Jones fb) niin toin sen vihdoin kotiin.

Vanha vintagesenkki sai väistyä ja tämä Tine K Homen tummanharmaa umpipuinen kaappi valtasi tilan. Kaappia voi kysellä  Nougatista.   Ihan mahtavaa kun laseille, kulhoille ja kaikelle muullekin tarpeelliselle on vihdoin oma paikkansa. Kivaa viikonloppua sulle, itse olen kaamean flunssan ja poskiontelontulehduksen  vuoksi ollut ihan sänkypotilaana monta päivää.  Habitarekin näyttää jäävän välistä, pöh. 

Mrs Jonesin kaupan LOPPUUNMYYNTI ma-pe klo 11-18 ja la 11-15. Myymme kaiken pois -20%, -30% ja -50% alennuksin. Myös kalusteet...lisätietoa löydät Mrs Jonesin facebookista. Tervetuloa tekemään mahtavia löytöjä.

 

 

Kommentit (1)

kaappirakkautta täälläkin
2/1 | 

Hei!
Tuo kaappi on oikea tilaihme! Meillä on kans ollu se melkein kaksi vuotta. En oo päivääkään katunu sen ostamista. Vielä kun saisi samaa tyyliä jonkun matalan senkin, sivupöydän tai laatikoston. Sellanen olis hieno, mikä näkyy joskus tine k:n kuvissa. (musta, useampi laatikko) Tuntuu vaan, ettei mistään löydy. Vinkkejä kaivataan!!! Poistin keittiöstä kiintokaapit, niin olis tarvetta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla