Kirjoitukset avainsanalla saaressa

 

Mrs Jones karkasi pitkän kuvausmatkaviikon jälkeen saareen.  Ja mitäs sitä saaressa muuta kun kevätsiivousta. Ensimmäiset yrtit on jo istutettu Kekkilän yrttilaatikkoon ja tyhjennän kukkapurkkeja tulevan kesän taimille. Kasvihuone ( josta lisää koko kesän mittaisen kasvukauden ajan) on kotimainen Veg&Able ja huikean hieno tuossa mustikanvarpujen keskellä. Nyt mietin mitä kaikkea siellä tulee kasvamaan... Nuorimmainen onkii ja äidilläkin arjen kiire unohtuu hetkeksi. Mahtavaa toukokuun loppua sullekin, tulkoon ihana kesä. 

 

 

Kommentit (0)

 

 

Mrs Jones kävi ekaa kertaa saaressa!  Ja mitkä kelit, paremmin ei olisi kevät voinut meitä helliä. Kevätsiivous on saaressa iso juttu mutta nyt se on aika lailla tehty, lattiat vielä ensi kerralla pestään ja ikkunat. Kesäkotimme on esitelty viime kesänä Glorian kodissa ja blogissakin, lisäkuvia voit kurkata sieltä. Hauskaa viikkoa sulle, itse hyppään aamulla junaan ja suuntaan Seinäjoelle. Maanantaina vieraillaan Sisustustoimittajat Ry kanssa Lapuan Kankureilla ja Kyrö Distilleryssa, tiistaina on Seinäjoen asuntomessujen lehdistöpäivä. Kamera kaulaan ja matkaan, postausta siis tulossa. Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille! Omani on ollut mahtava kolmen ihanan tyttären ansiosta<3

 

 

 

Kommentit (0)

Teimme pikaisen syyslomaretken mökille saareen, näin kaunista siellä oli! Kivaa sunnuntaita sulle. 

 

Kommentit (1)

 

Lauantaiterkut sulle! Kohta hypätään autoon ja käydään yhden yön verran saaressa. Kuvat on kesällä meidän mökillä tehdystä jutusta, ja ne on ottanut Krista Keltanen. Juttu on julkaistu syyskuun Glorian Kodissa. (Kolmannen kuvan mahtava untuvapeite on Joutsen Finland -uutuus enkä malta odottaa että pääsen kietoutumaan siihen...) Vikan kuvan ihanat pellavalakanat Langö. 

Story and styling Jonna Kivilahti. Photos Krista Keltanen. 

 

Kommentit (0)