Mrs Jonesilla on takanaan aika huikean kiireinen, mutta ihana viikko. Lisään pian muutaman kuvan uudesta Joutsen Finland osastosta, jonka sain suunnitella Stockmannille viidenteen kerrokseen, uudistuneeseen kodin kerrokseen. Joutsenen osastosta tuli sininen ja hieno, itse tykkään valtavasti. Lisää siitä pian. Keskiviikkona olin Stockmannin uudistuneen sisustuksen kerroksen avajaisissa juontajana, hostin ominaisuudessa ja kaverinani ammattilaisen mielipiteitä kertomassa oli sisustussuunnittelija  Milla Alftan. Hieno kerros, vaikka kuinka monta uutta brändiä, käykää katsomassa. 

Mutta viikonloppuun: viimenen ajatus töille nyt, muutama unelma Residence lehdestä. Lempikauppani Tukholmassa on Nathalie Schuterman ja tässä muutama kuva hänen kodistaan Tukholmassa. Unelmien vaatehuone, vai mitä? Ja keittiö on niin makeasti ratkaistu! Kivaa viikonloppua sulle, mä hyppään kohta autoon ja suuntaan kuuden ystäväni kanssa naisten mökkireissuun<3

Juttu on julkaistu Residence lehdessä ja kuvat Martin Löf, styling Gill Renlund, juttu Imke Janoschek.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat