Kirjoitukset avainsanalla rouva jonesin kotona blogi

MTerkkuja Oulusta, ollaan kuvausmatkalla.  Hyvinhän se maanantai alkoi, herätys 04,20 ja aamulennolle. Kaikki hyvin kunnes lentoyhtiö hukkasi kuvaajalle tuiki tarpeellisen jalustan.  Muutaman mutkan kautta saimme lainaan toisen ( kiitos Elina!) ja saimme tehtyä miksi kylille tulimme. Elinan ihana koti on nyt kuvattu ja ennen paluulentoa ehdimme piipahtaa Lifestylenordic sisustusliikkeessä. Onpa hurmaava sijainti ja ihana vanha talo.  Ja valikoima niin Mrs Jonesin mieleen.  Kuvista varmaan ymmärrät miksi.  

 

 

 

 

Kommentit (1)

Elina
1/1 | 

Kiitos vielä käynnistä! <3 Kuvissa näkyvästä lumesta ei muuten ole enää jälkeäkään, tänään alkaneet vesisateet veivät talvisen tunnelman mennessään. Onneksi kävitte alkuviikosta kun maa oli vielä valkoinen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Postasin tuossa muutama päivä sitten ruotsalaisesta myynnissä olevasta asunnosta. Piditte siitä kovasti. Tässä tulisi toisenlainen helmi. Skandinaavinen, ajaton -  ja tästähän henkii sellainen rauha, mikä hyvässä kodissa on. Saltsjöbadenin rauhaisalla aluella, tenniskenttä ja oma laituripaikkakin olisi. Ripaus suomalaisuuttakin Aallon muodossa, vai mitä?  Kodin ilmoituksen ja paljon lisää kuvia löydät Fantastic Frankilta, klik.  Photos Fantastic Frank.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram