Kirjoitukset avainsanalla marmori

Mrs Jones rakastaa marmoria. Suurina pintoina, pieninä esineinä ja kaikessa siinä välilläkin. Isovanhempieni kotona oli hallin lattia marmorilaatoilla laatoitettu ja se oli mielestäni kauneinta maailmassa. Omaan kotiin sitä on kymmenen vuoden aikana hiipinyt lähinnä piensisustuksen muodossa ( leikkuulautoja, alustoja jne.) vaikka ihan oikeasti haaveilin jo kymmenen vuotta sitten marmotitasoja keittiöön, No ei tullut, budjetti petti. Viitisen vuotta sitten suunnittelin ja teetin pöydän meidän pihalle. Sen päälle oli tarkoitus valaa betonikansi mutta innostuin sittemmin kivitasoista. Tuumasta toimee, vain viisi vuotta se vei mutta yhden onnekkaan illalliskeskustelun myötä sain omani tilattua Loimaan Kiven kautta. Mahtavan hieno pöytä mulla nyt, vai mitä?

Tuoksukynttilä Cire Trvdon ja Garance Dorén kirja sekä poster Proloque shopista. Kannattaa poiketa tähän hurmaavaan liikkeeseen Iso Roobertinkatu 9. Sisustuskauppa täynnä mitä ihanampia juttuja..

 

 

Kommentit (0)

 

Joskus sitä törmää johonkin niin kauniiseen asiaan, niinkuin nyt vaikka näihin viikunoihin lähikaupan tiskillä, että on ihan pakko muuttaa suunnitelmia ja vaihtaa illan herkut juustoihin, viikunoihin ja hilloon. Istuin iltaa rakkaan ystävän kanssa ja tulipa juteltua asia jos toinenkin. Parasta rentoutumista rankan viikon jälkeen, vai mitä? Loistavaa sunnuntaita sulle! 

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram