Tulin vaan supattamaan teille pienen salaisuuden: Mrs Jonesin oma mallisto on Mrs Jonesin Haukilahden kaupalla ehkä jo torstaina mutta viimeistään perjantaina!  Malliston eka tuote on kimono, ihan siis arkeen ja juhlaan asustamisesta riippuen tai miksei kotiasuksi. Itse vetäisen päälle farkkujen kanssa ja nahkahousujen, kunhan viilenee. Suunnittelu Jonna Kivilahti. kaavoitus Jonna Kivilahti. Ompelu Nova Melina/Karuselli.  Ylellisen ihanat puuvillakankaat Liberty of London.  Kutakin kimonoa on yksi kappale!  Pikaiset kuvat Fb varten, mallistokuviakin tulossa. Yey! 

Kommentit (1)

2/1 | 

Ihanaa! Näyttävät kaikki hienoilta kuvissa ja suurena Liberty fanina tiedän, että kankaat ovat upeita myös livenä. Ihanan rento, mutta samalla tyylikäs malli. Way to go Jonna, onneksi olkoon! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla