Kirjoitukset avainsanalla residence

 

Harmaata, mustaa ja valkoista, sulassa sovussa ja hurmaavan helppoina tunnelmina. Stylisti Elin Kickénin ihana koti on esitelty Residence-lehdessä. klik. ja sen kuvat on ottanut Mikael Lundblad.  Elin Kickén on toinen puolikas taitavasta SundlingKickén toimistosta. Styling SundlingKickén. 

Photos via Residence magazine

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisustamisen haaveita. No onhan niitä. Mitään en oikeasti tarvitsisi mutta työn vuoksi joudun aina välillä miettimään josko jotain kuitenkin haluaisin, edes ajatusten tasolla.  Leikitäänpä hetki.

BAARIKÄRRYN haluaisin sillä muuttojen myötä olen meillä aikanaan olleen hukannut. Kärry saisi olla vintagea ja sommittelisin siihen kivat asetelmat laseista, pulloista ja muusta rekvisiitasta. Tauluseinäkin on tosi kiva. 

TUMMAN KEITTIÖN haluaisin. Ja oikeastaan tämä on jo totta, sillä sellainen ( mattamusta Cello-keittiö)  juuri meille uusittiin. Juttua siitä voit lukea uudesta Glorian kodista ja pian myös blogista, sillä meinasin aiheesta blogissakin kertoa. Kuvan kalanruotoparketti on myös syötävän upea. 

Kolmas toive voisi olla maalattu KAAPISTO. Olisi ihanaa jos makuuhuoneessa olisi vanhat vaatekaapit. Maalaisin ne kalkkimaalilla harmaiksi tai mustiksi. Nuo kuvan siniset ovat kyllä myös ihanat.

Neljäntenä toivoisin LASISTA VÄLISEINÄÄ/OVIA MUSTIN METALLIRUNGOIN. Nykyisessä kodissa ei ole mitään paikkaa näille eli haaveen asteella mennään. 

Upeat kuvat ovat Residence lehdestä ja ruotsalaisen näyttelijän Andreas Wilsonin kotoa. Linkki juttuun, klik. 

Kivaa viikkoa sulle! 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

INSPIRAATIO: ANNALEENAN KOTONA

 

Muutama vuosi sitten sain tehdä ruotsalaisen ( suomalaissyntyisen) Annaleenan kodista jutun Dekoon. Sittemmin Annaleena suunnitteli perheelle uuden talon ja he muuttivat Tukholman lähistölle. Annaleena on stylisti, suunnittelija, valokuvaaja ja bloggaaja. Annaleenas Hem-blogi muutti Residence-lehden alle. Tutuimpia hänen suunnittelemiaan tuotteita ovat erimuotoiset katosta roikkuvat vaaterekit. Nämä kuvat lainasin Residence-lehdestä, klik.  Superihana koti, huikeat sävyt ja mikä valo.  

Residence magazine: Foto Kristoffer Johnsson. Styling Annaleena Leino-Karlsson. Text Josephine Blix. 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jonesin Joulukalenterin tämän vuoden kolmas luukku aukeaa nyt ( joo, sekin etuajassa, pakko oli aloittaa kun vuoden kiireisin aika puskee päälle niin kuvauksissa kuin kaupalla enkä uskalla luvata olla koneella joulukuun aikana ihan joka päivä;-)) Ja kyllä, jos jotakuta mieityttää niin tunnen kyllä ajastamisen taidon, takana kuitenkin pian viisi vuotta bloggaamista ja reilusti parituhatta postausta, joita ei olisi aina ilman ajastamista syntynyt. Tästä ajastamisen mahdollisuudesta huolimatta tykkään ajatuksesta olla koneella, ihan oikeasti sitä juttua tekemässä, just siinä hetkessä. Blogi kun ei ole kuten lehden tekemistä, vaan mun oma juttu.

Tämä ihana koti on Residence-lehden bloggaajan Per-Olavin koti. Tunnelmallinen, rento, luonnostaan vain näin makea. Jutun lehteen kirjoitti Anna Björkman ja kuvat otti super Kristofer Johnson. Juttuun Residencessä klikkaat tästä ja sieltä voit katsoa loput kuvat.

Ja miksikö haluaisin olla jouluni täällä? Koska koti on konstailematon ja jollain tapaa vailla kaikkia traditionaalisia joulun merkkejä: ei missään valosarjoja, ei perinteisiä joulun kukkia. Herkkä, mutta samalla vahva tila ja tunnelma.

p.s. Rakas Joulupukki, toivoisin kovasti tuollaista ensimmäisen kuvan peiliä, kiitos<3

 

Kommentit (2)

Käyttäjä861
1/2 | 

Hei,
ihanan persoonallinen koti tosiaan! Mä voisin pyytää tuota kirjoituspöytää pukilta joululahjaksi : )
t.Tiina blogista Bridgehill

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat