MATTORAKKAUTTA. No sitä se oli, ensisilmäyksellä. 

Meillä ei juurikaan ole ollut mattoja, osin siksi että kaikissa kotimme makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa on musta kokolattiamatto ja olohuoneessa yksi suuri Beni Ourain-matto, joka täyttää koko huoneen.  Olin kuitenkin jo pidempään miettinyt meidän aulaan mattoa ja kun törmäsin Sera Helsingin mattoihin pistin heti tilausta sisään.  Kaarna-matto on uskomattoman ihana. 

Hanna ja Anna perustivat Sera Helsingin ja vastaavat mattojen suunnittelusta. Matot valmistetaan Etiopiassa ja mikä hienointa, yritys työllistää erityisesti maan heikoimpia: kutojissa on vammaisia ja sokeita, jotka muuten eivät työllistyisi kotimaassaan. Lisää Sera Helsingin tarinasta voit lukea täältä, klik. 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram