Kirjoitukset avainsanalla kotijuttu

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA TIINAN IHANASSA KODISSA

Tiinan perhe rakensi unelmien kotinsa Espooseen. Betoniset portaat ja lattiat, valkosia pintoja ja wau mikä musta keittiö. Niin kaunista, huomaa väkisinkin että asukas on sisustusalalla.  Juttu on julkaistu uudessa lokakuun Glorian kodissa. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

Kommentit (0)

 

 

Mrs Jones tarjoaa sunnuntain herkkuna huikean kauniin kotielämyksen: Katjan perheen koti Ullanlinnassa. Juttu kodista on julkaistu nyt kaupoissa olevassa Glorian Koti-lehdessä. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Rohkeita valintoja, toteutuneita haaveita, niistä on tämä koti tehty. Ottaisin omaan kotiin heti tuon lastenhuoneen huikean tapetin ( ja sitä lamppuakin olen vuosia jo himoinnut) mutta myös marokkolaatat, betonitasot, valtaisa keittiö, erkkeri, kiinteät kirjahyllyt...ja moni muu saa sydämeni sykähtämään. Ihana, ihana, ihana.

 

Kommentit (0)

Mrs Jonesilla on ilo päästä huikeisiin koteihin työnsä ansiosta. Tämä upea kakkoskoti on arkkitehti Jaakko Laapotin perheen oma joulunviettopaikka. Teimme valokuvaaja Krista Keltasen kanssa jutun tästä hienosta paikasta Kaikkien Aikojen Joulu-lehteen pari vuotta sitten.  Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Kaikkien Aikojen Joulu-lehdessä. Kukkaistutukset Johanna Maskulin,

 

Kommentit (0)

Mrs Jonesin Joulukalenterin tämän vuoden kolmas luukku aukeaa nyt ( joo, sekin etuajassa, pakko oli aloittaa kun vuoden kiireisin aika puskee päälle niin kuvauksissa kuin kaupalla enkä uskalla luvata olla koneella joulukuun aikana ihan joka päivä;-)) Ja kyllä, jos jotakuta mieityttää niin tunnen kyllä ajastamisen taidon, takana kuitenkin pian viisi vuotta bloggaamista ja reilusti parituhatta postausta, joita ei olisi aina ilman ajastamista syntynyt. Tästä ajastamisen mahdollisuudesta huolimatta tykkään ajatuksesta olla koneella, ihan oikeasti sitä juttua tekemässä, just siinä hetkessä. Blogi kun ei ole kuten lehden tekemistä, vaan mun oma juttu.

Tämä ihana koti on Residence-lehden bloggaajan Per-Olavin koti. Tunnelmallinen, rento, luonnostaan vain näin makea. Jutun lehteen kirjoitti Anna Björkman ja kuvat otti super Kristofer Johnson. Juttuun Residencessä klikkaat tästä ja sieltä voit katsoa loput kuvat.

Ja miksikö haluaisin olla jouluni täällä? Koska koti on konstailematon ja jollain tapaa vailla kaikkia traditionaalisia joulun merkkejä: ei missään valosarjoja, ei perinteisiä joulun kukkia. Herkkä, mutta samalla vahva tila ja tunnelma.

p.s. Rakas Joulupukki, toivoisin kovasti tuollaista ensimmäisen kuvan peiliä, kiitos<3

 

Kommentit (2)

Käyttäjä861

Hei,
ihanan persoonallinen koti tosiaan! Mä voisin pyytää tuota kirjoituspöytää pukilta joululahjaksi : )
t.Tiina blogista Bridgehill