Kirjoitukset avainsanalla kotijuttu

MY WORK SISUSTUSTOIMITTAJANA SADUN KAUNIISSA KODISSA

Lifestylekauppias Satu Tourun hurmaava koti on esitelty Unelmien Talo ja Koti-lehdessä tänä syksynä. Pääsimme tekemään Kivilahtikeltanen juttua Sadun kotiin ja ihastuimme kodin tunnelmaan. Sadulla on useampia vaate-ja sisustusliikkeitä Lappeenrannassa, mm. Loft2. Kodin jujuna ovat erilaiset pehmeät ja samettiset hiekan, harmaan ja pastellien sävyt.

Teksti Jonna Kivilahti

Kuvat Krista Keltanen

Juttu on julkaistu Unelmien Talo ja Koti-lehden numerossa 9/2017.

 

Kommentit (0)

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA EEVAN PERHEEN KOTONA OULUSSA

Tämän fantastisen kodin jutun voit lukea Asun-lehdestä no 6/2017. KIVILAHTIKELTANEN juttu. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Kodissa asuu valokuvaaja, visualisti Eeva Takkunen perheineen. ( paitsi sisustus, myös upea keramiikka on Eevan tekemää, talo sen sijaan on Eevan arkkitehtimiehen suunnittelema)  Mahtava koti! 

 

 

 

 

Kommentit (0)

 

KOTIJUTTU: TAITEILIJA VIIVI VARESVUON KOTONA

On mulla ihana työ. Pääsimme kylään tähän ihanaan kotiin juttua tekemään. Täällä asuu taiteilija Viivi Varesvuo perheensä kanssa. Väriä, iloa, kerroksellisuutta ja sitä..taidetta.  Jutun voit lukea Dekosta no 04/2017.

Kuvat Krista Keltanen

Juttu Jonna Kivilahti 

 

 

Kommentit (1)

 

KESÄKOTIJUTTU SUVIMARJAN KOTONA

Auttoisten tuulessa huojuvien viljapeltojen välissä mutkittelee tie, jonka varrella sijaitsee Keinuhongan maatila. Karjatilaa ja lähes sata vuotta vanhaa sukutaloa ylläpitää kolmatta polvea edustava Kalle Jaakkola vaimonsa Suvi Siljanderin kanssa. Suvi täydensi Keinuhongan palveluja perustamalla Suvmarja Lifestyle-kaupan.
Myymälä sai alkunsa, kun Suvi vielä odotti Samua ja keksi raivata vanhan navetan yläkertaan tilan pop up-kaupalle.
– Perustimme Navettapuodin, joka myy luomuherkkuja, lihaa ja muita lähialueen tuotteita. -kertoo Suvi.

Jutun Koti ja Keittiö 9/2016 lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram