Kirjoitukset avainsanalla sisustustoimittaja

 

MY WORK: työni sisustustoimittajana vie ihaniin paikkoihin. Nyt uudessa Glorian kodissa on julkaistu KIVILAHTIKELTANEN tekemä juttu Annen perheen huikeasta betonitalosta Naantalista.  Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Julkaistu Glorian koti 2/2017-lehdessä.  Annen arkea tässä ihanassa talossa voit seurata instagramissa: betonitalo_ 

 

 

 

Kommentit (0)

MY WORK: FRANSISCAN IHANA JOULUKOTI KOTIJA KEITTIÖ-LEHDESSÄ

Sisustustoimittajana pääsen mahtaviin koteihin käymään ja juttua tekemään yhdessä valokuvaaja Krista Keltasen kanssa. Kuvien koti on jouluiseen ilmeeseen puettu nuorenparin koti Raaseporin seudulla. Fransisca on sisustussuunnittelija ja työskentelee Franco Interiorissa Tammisaaressa. Kodin tunnelma hurmaa ja joulun voi melkein haistaa ja maistaa kuvien kautta. Juttu on julkaistu Koti ja Keittiö-lehdessä no 12/2016. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. 

 

 

Kommentit (1)

MY WORK; ELINAN IHANA KOTI GLORIAN KODISSA

Saimme Kristan kanssa tehdä jutun tästä ihanasta Elinan perheen kodista Glorian kotiin. Aidot matot, mahtavat värit ja ihana perhe. Jutun voit lukea Glorian kodista 11/2016. Kuvia myös Krista Keltanen blogissa, klik. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. 

 

 

Kommentit (2)

AnneKoo

WEISSE WELTEN eli samaiseen kotiin oli myöskin ihastuttu saksalaisen Schönen Wohnen -lehden sivuilla. Eipä lie ihme. ;)

 

 

MY WORK: IRAN HOTELLI HIMA

Sisustustoimittajana pääsin tähänkin upeaa kotiin: Iran perheen koti Jollaksessa. Perhe oli jo etsimässä uutta, isompaa kotia läheltä kun sisustussuunnittelijaksi valmistuneella Iralla välähti: valtavan olohuoneen voisi jakaa lasiseinän avulla kahdeksi huoneeksi ja lapsille saataisiin vapautuneesta makuuhuoneesta se kaivattu yksi huone lisää. Kaikki ongelmat ratkesivat kun vanhemmat muuttivat uuteen makuuhuoneeseensa, jonka ihana lasiseinä erottaa muusta kodista. Lue lisää: juttu julkaistu Avotakassa no 9/2016. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen.

 

 

 

 

 

Kommentit (1)

Mrs.M

Heippa, osaatko vinkata kuka on lasiseinämän toteuttaja? Onko kehikko rautaa vai kotain keveämpää metallia?