Kirjoitukset avainsanalla mrsjones

 

 

Easy like sunday morning... sunnuntain kepeyttä. Aurinkoinen aamu, ulos jo ennen kello kahdeksaa koiranpennun kanssa... sitten kahvia ja vielä sänkyyn lukemaan lehtiä ja selailemaan kirjoja. Kuvan kirja on Malene Birgerin huikea opus Move and Work. Lakanat Balmuir Maggiore, saatu jo jonkin aikaa sitten blogin kautta. Kivaa sunnuntaita sulle! 

 

 

 

 

Kommentit (32)

Ritva Lepikkö
8/32 | 

Oih, tarviisin just tollaisen huivin. Kaunista ja lämmintä syksyä kaikille, erityisesti Mrs. Jonesille.

Arhippa
14/32 | 

Jo kyllä kelpaisi :) Syksy on lempivuodenaikani kun saa kääriytyä kaikkeen ihanan pehmeään ja lämpimään

Mirkkuli
15/32 | 

En nyt ihan pääse jyvälle mihin pitäisi kommentoida syysterkut. Toisessa keskutselussa näyttää olevan yli 100 viestiä, mutta siinä en ole kommenttikenttää. Sivun lopussa taas on kenttä, mutta kommentteja näyttää olevan vain reilut 10???

MariS
26/32 | 

Syksy on niin ihanaa aikaa tuoksuineen, väreineen ja kirpeine ilmoineen ja kun vielä saa kaivaa pehmeät, lämpimät villaneuleet ja -huivit kaapista ja sytyttää kynttilät palamaan... mä niin nautin!

Mia H
27/32 | 

Mukana ihanan huivin arvonnassa. Hienoa, kun Suomesta löytyy tuollainen laadukas brändi !

Viveka
31/32 | 

Syksy on lempivuodenaikani ja Balmuirin huivi tekisi siitä entistäkin ihanamman!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sunnuntain kirjavinkki: Ebba K von Sydowin ja Emilia de Poretin Säker Stil. Sain sen eilen äidiltäni lahjaksi, lienee Stockkan valikoimassa. Kiva kirja tyylistä, erityisesti ajattoman helposta eleganssista, jonka ruotsalaiset osaavat.

Tiedäthän, valkoinen paitis, farkut, nahkatakki ja sitä linjaa...  Ihania piirroskuvia ja kepeää kerrontaa. Paljon ideoita arkeen, helppoa ja kivaa luettavaa, samaa kategoriaa kun parisittarien vastaavat (ei ihan samaa elämisen keveyttä kyllä )

Hauskaa sunnuntaita sulle;-) Meillä harjoitellaan arkea koiranpennun kanssa<3

 

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jonesin tapoihin kuuluu lakanoiden vaihto aina lauantaisin. Rakastan puhtaita lakanoita, erityisesti sitä fiilistä kun illalla pujahdan viileiden, vastapestyjen lakanoiden väliin. Juuri sänkyyn pedatut lakanat ovat Balmuirin uutuudet, Maggiore-puuvillalakanat. Sain mahdollisuuden kokeilla lakanoita yhden työkeikan yhteydessä ja valitsin valkoisen tuplapussilakanan sekä valkoisen aluslakanan. Tyynyliinoina normikokoiset valkoiset ja isommat 60x80 harmaat tyynynpäälliset. Meidän makuuhuoneen musta taustaseinä toimii kuin päätynä vuoteelle. Miten ihanalta puuvillaiset lakanat tuntuvatkaan...koko kesä on nukuttu pellavissa. Tämä on Mrs Jonesin Blogiyhteistyö-  ja samalla vinkkaan: Mrs Jonesilla alkaa pian ihana Balmuir-arvonta, jossa voit voittaa omaksesi Balmuirin Helsinki-kasmirhuivin uudessa harmaan melange-sävyssä. Kivaa lauantaita sulle! 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram