Mrs Jones kävi ekaa kertaa saaressa!  Ja mitkä kelit, paremmin ei olisi kevät voinut meitä helliä. Kevätsiivous on saaressa iso juttu mutta nyt se on aika lailla tehty, lattiat vielä ensi kerralla pestään ja ikkunat. Kesäkotimme on esitelty viime kesänä Glorian kodissa ja blogissakin, lisäkuvia voit kurkata sieltä. Hauskaa viikkoa sulle, itse hyppään aamulla junaan ja suuntaan Seinäjoelle. Maanantaina vieraillaan Sisustustoimittajat Ry kanssa Lapuan Kankureilla ja Kyrö Distilleryssa, tiistaina on Seinäjoen asuntomessujen lehdistöpäivä. Kamera kaulaan ja matkaan, postausta siis tulossa. Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille! Omani on ollut mahtava kolmen ihanan tyttären ansiosta<3

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat