Kaupallinen yhteistyö Digilehdet.fi kanssa

Mrs Jones on hulluna lehtiin, joo, ei ole salaisuus. Silloin tällöin harmittaa kun ehtiä kertyy pinoihin jotka nousevat korkeammalle ja korkeammalle. Aikanaan keräsin montaa lehteä aina vuosikerta kerrallaan pinoihin, nykyään vain muutamaa. Suosikkejani ovat tanskalainen RUM, ruotsalainen Elle Decoration ja kotimaisista säästän aina Glorian kodit. Sain vinkin vaihtoehdosta eli netissä luettavista lehdistä. Oikeastaan sain mahdollsuuden kokeilla lehtiä joulukuun ajan www.digilehdet.fi sivulla. No minäpä testasin. Vaikka rakastan sitä lehtien selaamista, siis oikeita sivuja käännellen niin hämmästyin kyllä hieman tämän kätevyyttä. Ja joo, vaikka aionkin sisustuslehdet jatkossa ostaa paperisina niin mielelläni selaan netissä viikkolehdet, joista ilahduin: Me naiset ja Kodin kuvalehti ja varsinkin Glorian ruoka ja viini oli mahtavan helppo käyttää netissä. Parasta tässä mun mielestä oli se että arkistosta pystyin selailemaan vanhojakin lehtiä ihan näppärästi. 

ja jouluinen ilouutinen teille lukijoillen on se, että tällä linkillä saat hyvän tarjouksen eli kun tilaat yhden Sanoman julkaiseman ( paperisen) aikakauslehden, voit lukea 15 muuta aikakauslehteä digitaalisesti ihan ilmaiseksi! 

http://www.lehdentilaus.fi/joulu2016/?utm_source=sanoma&utm_medium=blog&....

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla