Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jonesin joulukalenteri

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin 20-21.luukku aukeaa ruotsalaisen designerin Ylva Skarpin kotiin, jouluiseen sellaiseen, josta on tehty juttu Lantliv-lehteen, klik. Vähänkös ihana ja inspiroiva.  Juttu on julkaistu Lantlivissä, teksti Helena Skarp ja kuvat Magdalena Björnsdotter. Kivaa jouluviikkoa sulle! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin luukusta 18/24 paljastuu juttu Hannan ja Iivarin mahtavasta kartanokodista. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Juttu on julkaistu viime joulun Kotivinkissä.

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin 17. luukusta aukeaa näkymä norjalaiseen kotiin ihanan KK Living-lehden kautta, klik. Koti on norjalaisen stylistin Tone Kroken ja jutun on tehnyt Birgitte Hoff Lysholm ja kuvat Yvonne Wilhelmsen. Kivoja inspiraatiokuvia omaankin jouluun: havuja. lyhtyjä ja kauniita asetelmia. Kivaa lauantaita sulle, koitan kiriä luukkuja ajan tasalle viikonloppuna;-)

p.s. saimme Mrs Jonesin kaupalle ison kuorman Lakrids by Johan Bulow lakuja ja Nicolas Vahe herkkuja! Lisätietoa ( ja arvonta) Mrs Jonesin facebookissa;-)

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jonesilla on ilo päästä huikeisiin koteihin työnsä ansiosta. Tämä upea kakkoskoti on arkkitehti Jaakko Laapotin perheen oma joulunviettopaikka. Teimme valokuvaaja Krista Keltasen kanssa jutun tästä hienosta paikasta Kaikkien Aikojen Joulu-lehteen pari vuotta sitten.  Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Julkaistu Kaikkien Aikojen Joulu-lehdessä. Kukkaistutukset Johanna Maskulin,

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram