Iloksenne muutama kuva Mrs Jonesilta. Meillä on tosi suuret ikkunat ja valoa virtaa sisään kaikista suunnista. Keväinen valo siis innostaa aina laittamaan kodin uuteen uskoon.  Meidän lattiasta on tullut kysymyksiä ja tässä hieman taustaa. Talomme on arkkitehti Jaakko Laapotin suunnittelema ja vuonna 1962 rakennettu. Alkuperäiset lattiat ovat kuulemani mukaan olleet siihen aikaan kovin suosittua korkkia, mustana, muisteli arkkitehti itse. Nämä mosaiikkiparketit on laitettu sittemmin, veikkaan 80-90 luvun taitetta. Meidän lattiat hiottiin ja lakattiin reilu vuosi sitten linjasaneerauksen yhteydessä ja sävystä tuli reilusti vaaleampi kun kellastunut pinta hiottiin pois. Haaveilen tuon tammilankkuisen keittiön taustaseinän käsittelemistä mustaksi, lattian ja seinän sävyero häiritsee ainakin itseäni. Samalla keittiön yläkaapit vaihdetaan uusiin, koska saneerauksen aikana reunimmaiset kaapit oli poistettu sähkökaapin tieltä. Typerän ratkaisun vuoksi joudumme miettimään yläosan uusiksi. Aikansa kutakin, toisaalta. Kivaa viikkoa sulle!

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat