Kirjoitukset avainsanalla Alvar Aalto

Rovaniemi Arctic Design Capital

Sain kutsun matkustaa tutustumaan Rovaniemeen ja sen design-tarjontaan, matkaan meitä lähti kahdeksan sisuustustoimittajaa. Vahva muotoilukaupunki yllätti ja ilahdutti. Vietimme Rovaniemellä kaksi ja puoli päivää.  Yövyimme huikeissa paikoissa: aivan keskustassa on Suomen paras hotelli 2017-kunnian saanut Arctic Light Hotel ( ihanan hotelliaamiaisen on suunnittellut Sara La Fountain ja hotellin sisustuksesta vastaa sama suunnittelija kuin esimerkiksi Lilla Robertsista)  ja toisen yön olimme Käpylehmissä eli Arctic TreeHouse Hotellissa.  Rinteeseen rakennetut puukuutiot olivat hieno kokemus ja valtavan lasi-seinän ansiosta nukuimme kuin metsässä.  Myös Rakas-ravintola oli herkullinen tuttavuus. Tutustuimme myös keskustaan avattuun hosteliin, Hostel Cafe Koti,  jossa yöpyminen sujuu kotoisammin ja pienemmällä budetilla.  

Maanantaina tutustuimme Alvar Aallon suunnittelemiin rakennuksiin Aalto-kaupungissa ( Kaupungintalo, Kaupunginteatteri ja  kirjasto) ja saimme kutsun myös Alvar Aallon suunnittelemaan yksityiskotiin, jossa asuu kaupunginarkkitehti Tarja Outila. Lounalla kävimme ihanassa Cafe Bar 21 jonka valikoimaan kuuluvat suolaiset vohvelit. Iltapäivän vietimme Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa.  Illaksi suuntasimme Arctic Treehouse Hoteliin. Tiistaina kävimme tutustumassa Marttiinin puukkotehtaaseenb ja saimme nähdä myös Suomi 100-juhlapuukkojen valmistusta.  Ja vaikka mitä muuta ehdimme tehdä...Mrs Jones facebookissa myös paljon kuvia matkalta. Pakko mainita myös huikea sushiravintola Wakkanai Sushi, jossa söimme mielettömän lounaan, kuvia fb puolella. 

Kiitos Rovaniemen Kehitykselle ja superemännällemme Pia Jokelalle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram