Kirjoitukset avainsanalla my work

 

MY WORK: SISUSTUSTOIMITTAJANA SAANAN JA OLLIN KOTONA

Huikean ihana koti Turussa, vanhassa koulussa. Asukkaina designerpari Saana ja Olli. Koulun tarinaa voit lukea Asun lehdestä no 1/2018 ja  meidän uusimmasta Happy Homes- kirjasta Creative. Fantastinen tunnelma, ihana sisustus ja hurmaava pariskunta. 

 

Words Jonna Kivilahti

Photos Krista Keltanen

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

SISUSTUSTOIMITTAJANA ROVANIEMELLÄ 2018

Terveisiä Rovaniemeltä, olimme sisustustoimittajakollegoiden kanssa tutustumassa Rovaniemen designiin, ruokakulttuuriin ja majoitusvaihtoehtoihin.

Suurkiitos emännällemme Pia Jokelalle Rovaniemen matkailusta.  Kolmeen päivään mahtui huisin monta paikkaa ja tapahtumaa, tässä tulee osa 1. Kakkosessa käymme  keramiikkataiteilija Anu  Pentikin luona.  

Vuosi sitten pääsin osallistumaan samantyyppiseen lehdistömatkaan ja senkin kokemuksia löytyy blogista viime huhtikuulta. 

#visit rovaniemi

#arcticdesigncapital

 

Ensimmäiseen päiväämme Rovaniemellä mahtui tutustuminen uuteen NOVASKYLAND-hotelliin ja -ravintolaan. Ravintolan huikeat herkut veivät kielen mennessään. Aivan Novaskylandin viereen on rakennettu SNOWMAN WORLD, jonka mustiin (kuva yllä) kotamaisiin asuntoihin majoittuu siten että maisema tulee osaksi sisätilaa lasiseinän kautta.  Lisää taloja nousee ensi talveen mennessä koska kysyntä on ollut kovaa eikä vapaita öitä ole ollut tarjolla. 

 

 

HORNWORK on taiteilijapariskunnan paja, jonne pääsee vierailulle katsomaan kuinka poro muuntuu käyttötaiteeksi.  Taitelija Irene Kangasniemi käyttää nahkaa, taljoja ja luita, hänen miehensä taikoo uniikkeja kattokruunuja hirvien sarvista.  

 

 

Kävimme myös ARCTIKUMISSA katsomassa Irenen taidenäyttelyn. 

 

 

YUCA on juuri avautunut Rovaniemen suosikin 21 naapuriin. Omistajapariskunnan haave meksikolaisesta ravintolasta otti tuulta alleen kun sopiva tila löytyi. Pariskunta tilasi lentoliput ja lähti Meksikoon, palaten kokin kanssa.  Menu on siis paikallisella osaamisella höystetty mutta meksikolaisen kokin luoma. Huikea hyvää ja niin ihana miljöö.  

 

 

ARCTIC DESIGN SHOP on muuttanut Rovaniemen yliopistolta omaksi kaupakseen keskustaan. Lappilaisten designereiden mallistoja on myynnissä todella monipuolisella valikoimalla koruista ruokaherkkuihin, vaatteisiin, turkiksiin ja julisteisiin. 

ARCTIC LIGHT HOTEL oli majapaikkamme tälläkin kertaa toisen yön osalta ( toisen yövyimme Anu Pentikin luona)  ja tämä lähes viiden tähden ( 4,5 koska uima-allas uupuu) hotelli on taas valittu Suomen parhaaksi. Sisustus muistuttaa Helsingistä tuttua Hotel Lilla Robertsia lappilaisella twistillä maustettuna, johtunee samasta sisustussuunnittelijasta.  

 

Huoneeni oli mahtavan tilava ja ihastuin kylpyhuoneen jääkarhuun. 

 

 

SARA LA FOUNTAIN on suunnittelut Arctic Light Hotelin aamiaisen ja nyt se sai täydennystä vielä uusien herkkujen muodossa: valikoimaan lisättiin avokadoleivät, smoothie bowlit ja gluteenittomat proteiinipannukakut marjojen kanssa.  Ihana Sara kertoi itse meille uudesta aamiaisesta. Suomen paras hotelliaamiainen, ehdottomasti! 

 

 

ja vielä edelliseen iltaan: Illalla piipahdimme mahtavassa pizzaravintolassa PURE PIZZAssa, jonka maut kyllä veivät kielen. Pizzauuni on tilattu Italiasta ja pizzat kypsyvät luonnollisesti avotulella.  Ja talosta löytyy myös gluteeniton pizza. 

 

 

Pure Pizzan jälkeen kävimme HIMO ravintolassa maistelemassa susheja. Entinen Wakkanai ravintola oli muuttanut nimeään ja laajentanut valikoimaa valtavasti. Suosikkini on silti sushi ja erityisesti poronigiri. 

Illalla saimme kutsut paikalliseen FASHION NIGHT tapahtumaan jossa Tredonne liike esitteli muotia näytöksen muodossa. Illan juonsi Kim Herold ja näytöksen jälkeen pääsimme private shoppailemaan Tredonneen.  Alla ihana löytö By Malene Birgerin mallistosta. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

MY WORK: JUTTU ANNAN JA ILARIN LOFT KODISTA TURUSSA

Aivan Aurajoen rannassa on Loft Tehdas, vanhaan tehtaaseen saneerattu suuri asuintalo. Sisustusalalla työskentelevä Anna hankki miehensä Ilarin kanssa kaksikerroksisen asunnon loftin ylimmästä kerroksesta. Kodin tilat jakautuvat kahteen kerrokseen ja ylhäällä on suuri kattoterassi.  Pariskunta on itse suunnitellut kodin sisustuksen. 

Juttu on julkaistu Glorian kodissa. Teksti Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

JOUTSEN FINLAND AW17/18

Photos / Krista Keltanen

Styling / Jonna Kivilahti

Client / Joutsen Finland

Makeup / hair /Heidi Reponen

Models / Azzurro 

Accessories/ Balmuir 

Leather pants / Sweatpants 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat