Kirjoitukset avainsanalla mrs jones suosittelee

 

Tästä on pakko vinkata. Artillerietin huikea A. Journal of West Coast Culinary on ilmestynyt ja nyt tilattavissa Artillerietin ihanasta nettikaupasta. Tilasin omani jo, koska halusin varmistaa mustan Black Edition version kirjasta, jota on vain 500 numeroitua kappaletta.  Harmaata on painettu 1500 kappaletta.  Ruotsalaisethan ovat ihan hulluina Artillerietin tuotteisiin eli kantsii olla nopea jos meinaat omasi saada. Ruokakirja, keittokirja, lifestylekirja, kokemus. Artiillerietin nettikauppaan klikkaat tästä. 

Kuvat Artilleriet. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Syksyn tyyli ja sininen hetki. Huomaan syksyn tulleen kun kaivan kaapista nahkahousut, neulehuivit, farkut ja mustan bleiserini. Lempifarkkuni Please Jeansit ovat olleet ihan kiven alla mutta nyt helpottaa kun  Cilla's Hietsun torin kulmalla otti ne valikoimaansa. Kesällä taisin jo vinkata aiheesta kun löysin beiget Pleaset kesään ja nyt tuli uusi lähestys josta hankin Trash mallin. Juuri sopivasti kuluneet ja silti siistit töihin ja muihin menoihin.  Cilla's valikoima löytyy myös nettikauppana. Kivaa viikkoa sulle, minä suuntaan kuvausmatkalle Hankoon!  Instan kautta kuvia sitten lempikaupungistani. 

 

 

Molemmat huivit Balmuir. Farkut Cilla's. Blazer Hunkydory. Sneakers Adidas Gazelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mustaa, valkoista ja harmaata. Niin mun makuuni. Tässä muutama herkku vielä Tine K Homen uuden Lake AW2017 malliston kuvista. Lisää kuvia ja katalogin löydät täältä, klik.  Suomessa Tineä edustaa Nougat Showroom ja aikaslailla paras valikoima löytyy Bulevardilta Nougatista. Mun suosikkeja ovat Tinen astiat ( joille just meinaan kattaa rapupöydän täällä saaressa) ja vinkkaan katsomaan myös uudet lasiset lampunjalat. Ehkä pakko saada. Totuushan on että mun on hyvin vaikea vastustaa mitään Tinen tuotetta.  Vinkkaan muuten että blogistani löytyy myös kaksi tekemäämme KivilahtiKeltanen juttua Tinen perheen kodista Tanskasta. ( nyt saaresta en saa lisättyä linkkejä suoraan tähän)  Mutta iloa keskiviikkoon! 

Photos via Tine k Home

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

 

Mrs Jones suosittelee: Maison Helsinki

Ihanalla Korkeavuorenkadulla on mitä hurmaavin putiikki., kuin pala Pariisia keskellä Korkkista. Maison Helsinki pursuaa silkkikukkia, kauniita vaatteita, koruja ja muuta ihanaa. Kurkkaa lisää kuvia instagramistani: jonnakivilahti.

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Vierailija
3/3 | 

Ehkä halpismaisin krääsäputiikki koko kadulla...kontulan ostarilla näitä vois joku katella..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram