Kirjoitukset avainsanalla tuolihullu

Tuolihullun tunnustuksia: En voi vastustaa erilaisia tuoleja. Uusia ja vanhoja, designia ja kirpputorilöytöjä, kaikki yhtä rakkaita. Mietin mistä vielä haaveilen: no ainakin siitä Arne Jacobsenin Egg-nojatuolista, jota olen jo 18-vuotiaana kotiini unelmoinut. Ehkä vielä joskus sen saan. Monia haaveita on jo toteutunut: Bertoia Side Chairit sain jo kymmenen vuotta sitten lapsuudenkodistani, Bertoian Diamond-nojatuolin huusin melkein palasina viime kesänä Bukowskis Marketista, kuten valkoiset Seiska-tuolitkin saareen.  Ton-tuoleja löytyy mökiltä pari ja kotoa käsinojallinen versio. Isovanhempieni vanha Emma-tuoli on yksi rakkaimmista tuoleistani ja olen verhoiluttanut sille hupun Designers Guildin pinkistä kankaasta.  Niin ja sitten tykkään tosi paljon Eamesien DSR-tuoleista, joita meillä on toistakymmentä. 

Tuoleista mukeihin: vähän tilaa säästävämmin hamstrasin monta tuolisuosikkia yhdellä iskulla: hauskat Mini Moderns MUKIT löysin uudesta INTERIOR TODAY nettikaupasta, klik.  Saman sarjan keittiöpyyhe toistaa myös tuolin kuvia. Kivoja! 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram