Kirjoitukset avainsanalla Mrs Jonesin kotona

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mrs Jones selaa nettiä vimmatusti. Etsin uutta sohvaa enkä osaa päättää minkä valitsen. Ongelma alkaa olla akuutti, koska ( puhkikuluneet) nahkaiset perintösohvamme lähtevät jossain vaiheessa pakosta verhoiltavaksi. Tein aiemmin pienen yhteistyön Room21-nettikaupan kanssa Le Grand Air-sohvasta ja nyt sain infoa uutuuksista. Mun sohvan valintalistalla top 3 on nyt Le Grand Air Loveseat, Gervasoni Ghost tai Tine K Homen suuri valkoinen. Pellava on materiaali, värinä valkoinen tai vaalea harmaa.  Ja ihan must on irroitettava ja pestävä päällinen. Ja pakko sanoa että tuo ylimmän kuvan Misty Grey-sävy houkuttaa. 

Vähän infoa tästä Le Grand Air-sohvasta...viimeksi suuren yleisöäänestyksen voitti siis tuo vaaleanharmaa Misty Grey sävy, joka nyt lisättiin valikoimaan. Muut värit ovat vaaleanvihreä Green Pear, tummanharmaa Smokey Granite, vaaleanbeige Natural Blonde ja tummempi beige Savage Linen.  Pellavaahan ne ovat ja rento fiilis syntyy "loose fit" muotoilusta. Ja jos kiinnostut niin irtopäällisen saa uusissa väreissä 899 e hintaan. ( niin ja jos innostut niin Le Grand Air Sohvan hinta uudella kankaalla: 2299 €.) Näitä ihanuuksia voit kurkkia www.room21.fi-sivulla. Ja tämä on Room21-fi nettikaupan kanssa toteutettu yhteistyö. Kuvat Room21.fi

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin 20-21.luukku aukeaa ruotsalaisen designerin Ylva Skarpin kotiin, jouluiseen sellaiseen, josta on tehty juttu Lantliv-lehteen, klik. Vähänkös ihana ja inspiroiva.  Juttu on julkaistu Lantlivissä, teksti Helena Skarp ja kuvat Magdalena Björnsdotter. Kivaa jouluviikkoa sulle! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jonesin Joulukalenterin tämän vuoden kolmas luukku aukeaa nyt ( joo, sekin etuajassa, pakko oli aloittaa kun vuoden kiireisin aika puskee päälle niin kuvauksissa kuin kaupalla enkä uskalla luvata olla koneella joulukuun aikana ihan joka päivä;-)) Ja kyllä, jos jotakuta mieityttää niin tunnen kyllä ajastamisen taidon, takana kuitenkin pian viisi vuotta bloggaamista ja reilusti parituhatta postausta, joita ei olisi aina ilman ajastamista syntynyt. Tästä ajastamisen mahdollisuudesta huolimatta tykkään ajatuksesta olla koneella, ihan oikeasti sitä juttua tekemässä, just siinä hetkessä. Blogi kun ei ole kuten lehden tekemistä, vaan mun oma juttu.

Tämä ihana koti on Residence-lehden bloggaajan Per-Olavin koti. Tunnelmallinen, rento, luonnostaan vain näin makea. Jutun lehteen kirjoitti Anna Björkman ja kuvat otti super Kristofer Johnson. Juttuun Residencessä klikkaat tästä ja sieltä voit katsoa loput kuvat.

Ja miksikö haluaisin olla jouluni täällä? Koska koti on konstailematon ja jollain tapaa vailla kaikkia traditionaalisia joulun merkkejä: ei missään valosarjoja, ei perinteisiä joulun kukkia. Herkkä, mutta samalla vahva tila ja tunnelma.

p.s. Rakas Joulupukki, toivoisin kovasti tuollaista ensimmäisen kuvan peiliä, kiitos<3

 

Kommentit (2)

Käyttäjä861
1/2 | 

Hei,
ihanan persoonallinen koti tosiaan! Mä voisin pyytää tuota kirjoituspöytää pukilta joululahjaksi : )
t.Tiina blogista Bridgehill

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

 

Mrs Jonesin Joulukalenterin toinen luukku aukeaa sekin etuajassa: tervetuloa kurkkaamaan moderniin kotiin vanhassa talossa. Juttu on julkaistu tanskalaisessa Feminassa ( loistava lehti) ja jutun näet täältä, klik. Kuvat  ja juttu Wotkjaer & Kattrup.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram