Suloista sunnuntaita:-) Muutama räpsy Mrs Jonesin kaupalta Haukilahdesta. Rekit ja hyllyt täynnä uutuuksia...saimme viime viiikolla mm. Style Butlerin sekä Day Birger et Mikkelsenin uutuuksia ja Gaudin kenkiä sekä vaatteita ja vaikka mitä muuta ihanaa.  Haukilahdessa nyt myös Agencies Turquoisen mahtava jooga-asu..,
Hunkydoryn valtava lähetys uutuuksia tulossa meille.  Iik. Ja Minimum uutuuksia. Keskiviikkona 19.8. Mrs Jones Kantispäivä klo 12-19! 

Tänään tyhjensimme Hangon Annan kanssa Mrs Jonesin Hangon kesäkaupan, ihana kesä takana, kiiitos kaikille!  Hangon ihanuudet on jo tuntu Haukilahteen ja huomenna puramme valtavasti tavaraa alakertaan -50% hintaan.  Tervetuloa arkisin klo 12-18! 


Ja muutama kuva Hangon kesäkaupan viimeisistä hetkistä, teipitkin jo otettiin ikkunoista. Ensi kesänä uudelleen:-))

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat