Kirjoitukset avainsanalla home

 

INSPIRAATIO: muotoilujohtaja Anna Teurnellin perheen koti Södermalmilla.  Jo aikaa sitten Residence-lehdessä julkaistu koti tuli nyt vastaan netissä ja pakkohan tämä inspiraatio on jakaa. Kodin on stailannut Lotta Agaton. Kuvat Kristoffer Johnsson ja teksti Imke Janoschek.  Juttuun, klik.  Ihan  mielettömän upea koti, muuttaisin heti jos joku tätä tarjoaisi. Juttu muuten kannattaa linkin takaa lukea, tosi mielenkiintoinen! 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Löysin tämän hurmaavan kodin Seventeendoors-blogista, Residence-lehden alta. Koti on Oslossa, norjalaisen bloggajan Katarina Diman asunto.  Kuvat ja styling Katarina Dima.

Katerinalla on Onlydecolove-blogi ja instagram, suosittelen seuraamaan molempia. Näiden kuvien ja kodin valoisuus ihastuttaa nyt kauheasti, haluaisin itsekin kokonaan valkoisen kodin. 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones seikkaili taas Tukholmassa kiinteistönvälitysfirmojen sivuilla. Tällä kertaa löytyi tämä herkku Entrence Mäklerin sivuilta, klik. Kuvat Anders Bergstedt. Valoa, tilaa ja kalusteina klassikkoja, voisiko sitä muuta paljon toivoa?

 

PS. Mrs Jonesin Black Friday huomenna perjantaina klo 11-18, aivan huikeita tarjouksia. Ja samalla aukeaa ALAKERTA, jossa melkein kaikki ihanuudet -50% hintaan. Ja tila on nyt tuplasti isompi. Tervetuloa siis Haukilahden kaupalle. ( pop up shop muutti myös kotiin kahden kuukauden poppailun jälkeen)

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mrs Jones on tosi harvoin postannut kaupalta, toisin kuin ennen. Sain yhden kommentin, jossa sanottiin että mainostan vaan omaa kauppaa blogissa. Noh. Toisaalta sitten kaivataan kuvia. Blogihan oli ensin ja kauppa sitten kasvoi siihen kylkeen, tavallaan pyynnöstä ja antamastanne  ideasta.  Kuvasin ihania juttuja ja sain pyyntöjä että miksen voisi tarjota niitä blogin kautta myyntiin, perustin sitten ex-tempore nettikaupan. Nettikaupasta kasvoi kivijalkaliike Haukilahteen, kodin lähelle.  Ja muutama pop up liike, Hangossa poppailtiin viime kesänä ja Helsingissä nyt.  Pienenä yrittäjänä uskon että te blogini tutut lukijat tiedätte mistä on kysymys, en suinkaan tyrkytä näitä juttuja vaan iloksenne kuvaan visuaalisia kuvia, joita blogin/instan/fb kautta jaan. Palaute on 99% ihanaa, mutta kyllä sitä aina jää miettimään, hyvää mieltä kun haluaisin tarjota, en ärsyttää.  

Kommentoikaa vaan jos herättää ajatuksia. Tämä nyt johdantona sille että meille tuli mielettömän ihania uutuuksia ja innostuin kuvaamaan. Mrs Jones Haukilahti avoinna ma-pe 11-18, la 11-15 ja su 12-15. Mrs Jones Helsinki pop up shop ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Kivaa maanantaita Sulle! 

 

 

Niin ja se muuta; MRS JONES BLACK FRIDAY 27,11.

ja ALAKERTA aukeaa taas huikein tarjouksin💙

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram