Kirjoitukset avainsanalla Room21

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mrs Jones selaa nettiä vimmatusti. Etsin uutta sohvaa enkä osaa päättää minkä valitsen. Ongelma alkaa olla akuutti, koska ( puhkikuluneet) nahkaiset perintösohvamme lähtevät jossain vaiheessa pakosta verhoiltavaksi. Tein aiemmin pienen yhteistyön Room21-nettikaupan kanssa Le Grand Air-sohvasta ja nyt sain infoa uutuuksista. Mun sohvan valintalistalla top 3 on nyt Le Grand Air Loveseat, Gervasoni Ghost tai Tine K Homen suuri valkoinen. Pellava on materiaali, värinä valkoinen tai vaalea harmaa.  Ja ihan must on irroitettava ja pestävä päällinen. Ja pakko sanoa että tuo ylimmän kuvan Misty Grey-sävy houkuttaa. 

Vähän infoa tästä Le Grand Air-sohvasta...viimeksi suuren yleisöäänestyksen voitti siis tuo vaaleanharmaa Misty Grey sävy, joka nyt lisättiin valikoimaan. Muut värit ovat vaaleanvihreä Green Pear, tummanharmaa Smokey Granite, vaaleanbeige Natural Blonde ja tummempi beige Savage Linen.  Pellavaahan ne ovat ja rento fiilis syntyy "loose fit" muotoilusta. Ja jos kiinnostut niin irtopäällisen saa uusissa väreissä 899 e hintaan. ( niin ja jos innostut niin Le Grand Air Sohvan hinta uudella kankaalla: 2299 €.) Näitä ihanuuksia voit kurkkia www.room21.fi-sivulla. Ja tämä on Room21-fi nettikaupan kanssa toteutettu yhteistyö. Kuvat Room21.fi

 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram