H&M HOME SS18 

H&M Homen pressimatskut kilahtivat juuri meiliini ja tässä omat suosikkini heti iloksenne. Kuvien takana on kova tiimi: stylisti Lotta Agaton, valokuvaaja Heidi Lerkenfeldt, Ad Therese Sennerholt ja tuotanto Shoot Europe. Kuvauspaikka on Antwerpenissä, Ihan mahtavia kevään sävyjä ja se trenkkäin sävyperhe heti isosti esillä: terrakottaa, pastellista roosaa, hentoa ruusunmarjaa, nudea...itse ihastuin kasvikuoseihin ja tuohon seepratyynyyn sekä sametteihin.

Photos H&M Home 

 

 

H&M HOME SS18 kevätmalliston kuvat tulivat juuri pressimeilissä ja tässä suosikkini iloksenne. Näitä on jo hieman näkynyt tekijöiden instagramissa. Kuvien takana on mahtava tiimi styling/Lotta Agaton, kuvat/ Heidi Lerkenfeldt, AD/Therese Sennerholt, tuottaja Shoot Europe ja kuvauspaikka on Antwerpenissä. Keveää kevään sävymaailmaa, tosi ihana tunnelma ja upea valo. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram