H&M HOME SS18 

H&M Homen pressimatskut kilahtivat juuri meiliini ja tässä omat suosikkini heti iloksenne. Kuvien takana on kova tiimi: stylisti Lotta Agaton, valokuvaaja Heidi Lerkenfeldt, Ad Therese Sennerholt ja tuotanto Shoot Europe. Kuvauspaikka on Antwerpenissä, Ihan mahtavia kevään sävyjä ja se trenkkäin sävyperhe heti isosti esillä: terrakottaa, pastellista roosaa, hentoa ruusunmarjaa, nudea...itse ihastuin kasvikuoseihin ja tuohon seepratyynyyn sekä sametteihin.

Photos H&M Home 

 

 

H&M HOME SS18 kevätmalliston kuvat tulivat juuri pressimeilissä ja tässä suosikkini iloksenne. Näitä on jo hieman näkynyt tekijöiden instagramissa. Kuvien takana on mahtava tiimi styling/Lotta Agaton, kuvat/ Heidi Lerkenfeldt, AD/Therese Sennerholt, tuottaja Shoot Europe ja kuvauspaikka on Antwerpenissä. Keveää kevään sävymaailmaa, tosi ihana tunnelma ja upea valo. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla