Kirjoitukset avainsanalla black Friday

 

Mrs Jones tykkää mustasta ja siksi tämä Black Friday on musta hauska nimeltään. Kun mulla vielä oli Mrs Jones kauppa, oli kyseinen päivä aina vuoden paras myyntipäivä eli epäilen että tänään monissa kaupoissa naputetaan kassaa sormet verillä.

Mun vinkki: tee mahdollisimman paljon hankintojasi PIENISTÄ KAUPOISTA, tue pientä ja vielä parempaa: suosi kotimaista yrittäjää ja tuotetta.  Omat joululahjahankintani aion tehdä ainoastaan pienistä kaupoista ja kotimaista tukien. Oma postaus olisi mielessä tästä aiheesta sillä  haluan vinkata ainakin seuraavista: Cozy Publishing Books&Stuff-tapahtuma 3.-4.12. ( Cozyn kirjoja hyvään hintaan, jee, täältä hankin kaikki joululahjakirjat)  ja sitten on ihan pakko päästä Tiirinkosken joulumarkkinoille 10.12. sekä Teurastamon Joulumarkkinoille 17.-18.12. Mutta oma postaus vinkkeineen voisi olla kiva, vai mitä? Mr Jonesin blogin Balmuirin huivin arvonta päättyy sunnuntaina 27.11. eli vielä ehdit osallistua!  ( kuvissa muuten Balmuirin Maggiore-lakanat mustana eli caviar-sävyssä) 

Palasin viime yönä huikealta Joutsen Finland kuvausmatkalta Porin ja Reposaaren sekä Yyterin suunnalta ( kuvia mun instassa) Huikean kaunista, wau Suomi, aina yllätät.  Tänään työt jatkuvat kirjaprojektien kanssa ja ensi viikolla siirrytään jo joulukoteja kuvaamaan. Kivaa viikonloppua sulle!

 

P.s. GILMORE GIRLS TÄNÄÄN NETFLIXILLÄ! 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mrs Jones on tosi harvoin postannut kaupalta, toisin kuin ennen. Sain yhden kommentin, jossa sanottiin että mainostan vaan omaa kauppaa blogissa. Noh. Toisaalta sitten kaivataan kuvia. Blogihan oli ensin ja kauppa sitten kasvoi siihen kylkeen, tavallaan pyynnöstä ja antamastanne  ideasta.  Kuvasin ihania juttuja ja sain pyyntöjä että miksen voisi tarjota niitä blogin kautta myyntiin, perustin sitten ex-tempore nettikaupan. Nettikaupasta kasvoi kivijalkaliike Haukilahteen, kodin lähelle.  Ja muutama pop up liike, Hangossa poppailtiin viime kesänä ja Helsingissä nyt.  Pienenä yrittäjänä uskon että te blogini tutut lukijat tiedätte mistä on kysymys, en suinkaan tyrkytä näitä juttuja vaan iloksenne kuvaan visuaalisia kuvia, joita blogin/instan/fb kautta jaan. Palaute on 99% ihanaa, mutta kyllä sitä aina jää miettimään, hyvää mieltä kun haluaisin tarjota, en ärsyttää.  

Kommentoikaa vaan jos herättää ajatuksia. Tämä nyt johdantona sille että meille tuli mielettömän ihania uutuuksia ja innostuin kuvaamaan. Mrs Jones Haukilahti avoinna ma-pe 11-18, la 11-15 ja su 12-15. Mrs Jones Helsinki pop up shop ma-pe 10-18, la 10-16 ja su 12-16. Kivaa maanantaita Sulle! 

 

 

Niin ja se muuta; MRS JONES BLACK FRIDAY 27,11.

ja ALAKERTA aukeaa taas huikein tarjouksin💙

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram