Kirjoitukset avainsanalla seinäjoen asuntomessut

 

MY WORK: HONKA MARKKI SEINÄJOEN ASUNTOMESSUILLA

 

Mrs Jones tapasi Asuntomessujen lehdistöpäivässä ihanan Elinan ja pääsimme tekemään juttua tästä mahtavasta Honka Markki-messutalosta. Mikan ja Elinan perheen koti valmistui hyvissä ajoin ennen messuja ja talossa oli jo kodinomainen fiilis. Juttu julkaistiin Glorian Kodissa. Juttu Jonna Kivilahti. Kuvat Krista Keltanen. Seuraa myös talon tarinaa facebookissa.

 

Arkkitehti Anssi Lassila ja sisustussuunnittelija Anna Tuohimaa. Talo Honkarakenne, malli Markki. 
Kodissa on tuotteita valmistajilta Hakola (sohva ja keittiön pöytä), Innolux (keittiön valaisimet), 1kertaa2 (torkkupeitot ja tyynyt),Timberwise (parketti), Linnatuli (takka), OMAshop (ruokatilan valaisimet ym.), portaikko Grado, Balmuir (lakanat).

Kommentit (2)

Vierailija

My Work - otsikko antaa harhaanjohtavasti ymmärtää että olet kuvan kotien sisustuksen suunnittelija?!

Mrs Jones
Liittynyt27.8.2015

 Hei Viarailija, tähän kysymykseesi selvennykseksi että MY WORK postauksen alussa viittaa siihen, että olen sisustustoimittajana tehnyt kyseisen jutun lehteen, joka julkaisussa mainitaan. Kohteiden sisustussuunnittelu on useimmiten perheen omaa osaamista tai erikseen mainitun ammattilaisen kädenjälkeä. En yritä ottaa sisustussuunnittelijan kunniaa, ellen ole sitä tehnyt. Markkin sisustussuunnittelija ja arkkitehti mainitaan tekstissä kyllä. Teen toki myös sisustussuunnittelua sekä messutalojen sisustuksia, mutta sen kerron sitten kussakin julkaisussa erikseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Blogissa nautitaan kodeista, designista ja arjen kauneudesta. Mrs Jones käy kaupoissa, näyttelyissä, messuilla ja matkoilla ja jakaa niistä saamaansa inspiraatiota blogissaan. Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat