Kirjoitukset avainsanalla pensionaatti

VILLA SOLGÅRDEN, HANKO

Juhannuksen iloksi haluan jakaa teille kuvia  yhdestä lempipaikastani Hangossa.  Aina kun pysähdyn Hankoon lyhyemmäksi aikaa, yövyn täällä. 

Glorian koti-lehdessä muutama kesä sitten julkaistiin juttu meidän KivilahtiKeltanen tekemä juttu hankolaisesta pensionaatista Villa Solgårdenista.  Hangon hurmaava tunnelma ja vanhan villan taika yhdistyvät tässä kesäparatiisissa. Saimme kuviin mukaan pensionaatin omistajan Staffan Tallqvistin. Villan saneerauksen ja sisustuksen suunnitteli arkkitehti Joanna Maury.  Villa Solgårdenin päärakennuksessa on 13 huonetta ja pihalle saneeratussa talossa kolme huonetta omin kylpyhuonein ja yhdessä on jopa pieni keittiö. Jutun kuvat Krista Keltanen ja teksti Jonna Kivilahti.

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Mrs Jones on sisustustoimittaja, stylisti, sisustussuunnittelija ja bloggaaja Jonna Kivilahti. Mrs Jones -blogissa pääset nauttimaan inspiroivista kodeista, sisustamisen ideoista ja ajan ilmiöistä.  Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
Joulukuu

Kategoriat

Instagram